DA SE ČOVEK RASPLAČE! Najlepša čestitka koju je Vlade Divac dobio za ROĐENDAN! (PHOTO)

Autor:

Sport

03.02.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva fotografija isplivala je na društvenim mrežama.

DA SE ČOVEK RASPLAČE! Najlepša čestitka koju je Vlade Divac dobio za ROĐENDAN! (PHOTO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška legenda Vlade Divac, danas je napunila 56. godina, a s obzirom da se pored košarkaške karijere ostvario i na privatnom planu, nisu izostale čestitke najbližih. 

Naime, preko društvenih mreža, lepe želje je bivšem košarkašu poslala njegova ćerka Petra. 

Na svom "Instagram" profilu je okačila fotografiju sebe iz vlada kada je bila još samo mala beba. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Petra i Vlade Divac

Podsećamo, porodica bračni par Divac ima dva biološka sina, Luku i Mateju, a Petra je usvojena ćerka. Nju su Vlade i Snežana usvojili nakon što su njeni roditelji ubijeni na Kosovu i Metohiji 1999. godine.

Vlade Divac je svoju bogatu košarkašku karijeru započeo Slogi iz Kraljeva, da bi posle tri sezone prešao u Partizan. Pored beogradskih crno-belih nastupao je i za Los Anđeles Lejkerse, Šarlot Hornetse, u koje je trejdovan za legendarnog Kobija Brajanta, a 1999. godine iznenadno pojačava redove Crvene zvezde. Ipak, nije se tu puno zadržao, tako da se ubrzo vraća u NBA gde formira istorijsku ekipu sa Majkom Bibijem i Veberom u Sakramentu. Čitava Srbija je tada ustajala kako bi pratila Divca i Stojakovića u ljubičastom dresu kako napadaju prsten najjače lige na svetu. Svoju bogatu karijeru oončao je u redovima Los Anđeles Lejkersa. 

Bio je posle igračkih dana u upravi Partizana, potom skaut Lejkersa, sportski direktor Real Madrida, ali i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading