LEGENDARNI NBA AS HVALI JOKIĆA I PRIZNAJE: Plakao sam zbog Denvera!

Autor:

Sport

03.02.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi nastavili sa pobedama, a srpski centar se vratio u tim šampiona.

LEGENDARNI NBA AS HVALI JOKIĆA I PRIZNAJE: Plakao sam zbog Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera savladali su prethodne noći Portland rezultatom 120:108, a Nikola Jokić je postigao 27 poena i imao 22 skoka i 12 asistencija, ostvarivši novi tripl-dabl u najjačoj ligi na svetu.

Posle meča trener Portlanda, legendarni Čonsi Bilaps je sipao pohvale na račun srpskog centra:

Foto: www.profimedia.rs

Čonsi Bilaps

- Naš cilj je da izađemo i da igramo što jače i da probamo da dobijamo utakmice, kao što smo uradili večeras, dali smo sebi šansu. To je veoma dobar tim i imaju mnogo dobrih šutera. Džoker je imao jednu od onih ‘svojih’ utakmica večeras. Nismo mogli da održimo korak s tim - rekao je Bilaps.

Najefikasniji kod Trejlblejzersa bio je Skut Henderson s 30 poena, dok je jedan manje ubacio Anferni Simons, a  ali je Denver imao čak sedmoricu košarkaša sa po 13 i više poena.

- Teško je pobediti ih kad on igra ovako, jer onda sve u napadu mora da vam ide od ruke. Morate da pogodite mnogo šuteva u noći kad ovako igra umetničku partiju, šut za šutem. Pokušate da ponekad zaustavite, da istrčite i to je najbolje čemu možete da se nadate kad igra ovako - kaže Bilaps.

Na pitanje šta mu je, kao detetu iz Denvera, prolazilo kroz glavu kad su Nagetsi uzeli titulu prošle godine, prvu u svojoj istoriji, proslavljeni as priznaje da je bio ponosan.

 

 

- Toliko sam bio srećan i toliko ponosan. Mislim, probao sam ovde da osvojim titulu kao igrač. Najbolji tim je na kraju pobedio, bili su tako povezani međusobno. Jednostavno sam ponosan, čoveče - rekao je Bilaps.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading