PLJUŠTALI GOLOVI U PREMIJER LIGI! Ludilo na Sent Džejms parku! Na tri meča - 17 pogodaka! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran meč odigrali su Njukasl i Luton, koji je na kraju završen remijem 4:4.

PLJUŠTALI GOLOVI U PREMIJER LIGI! Ludilo na Sent Džejms parku!  Na tri meča - 17 pogodaka! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fenomenalna utakmica odigrana je na Sent Džejms parku, gde su "svrake" uspele da iščupaju bod protiv Lutona u 23. kolu Premijer lige.

Viđen je jedan od najlepših mečeva poslednjih sezona, a akteri su u potpunosti zadovoljili fudbalske sladokusce, dok na kraju nije bilo pobednika - 4:4 (2:2)

Ovaj spektakularni meč od početka je krenuo da donosi uzbuđenja. Već je u 7. minutu Njukasl stigao do svoje prve prednosti večeras preko Šona Longstafa na asistenciju Kirana Tripijea, ali je i Dubravka u 21. minutu već morao prvi put da vadi loptu iz mreže, pošto je Ošo poravnao na 1:1.

U 23. minutu smo ponovo na delu videli maestralnog Longstafa, koji je bio jedan od glavnih faktora Njukasla na ovom meču. Lopta je došla do njega posle odbitka i uspeo je da je sprovede u prazan deo mreže. Ali to nije bio konačan rezultat ovog magičnog prvog poluvremena.

Jer 40. minut doneo je lošu reakciju Dubravke posle koje je Ros Barkli, nekadašnji fudbaler Evertona i Mančester sitija, doneo novo izjednačenje Lutonu.

Drama se nastavila i u drugom poluvremenu, jer je već u 55. minutu Luton tražio penal, zbog jednog oštrog starta koji je napravio Den Burn. Sudija Tomas Bramal je prvo odmahnuo rukom, ali ga je VAR ispravio, pa su Šeširdžije dobile šansu da povedu prvi put na meču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Karlton Moris je prišao i bez greške izveo penal četiri minuta kasnije. Ali to nije bio kraj šokovima za Njukasl.

U 62. minutu, Elajdža Adebajo je ispratio perfektan centaršut i sa ruba kaznenog prostora šutirao u mrežu za ogromnu prednost Lutona. Ni to nije bio kraj...

Pet minuta kasnije, Kiran Tripije vraća nadu Njukaslu, a zatim je Harvi Barns poravnao na magičnih 4:4 i navijači na "Sent Džejms Parku" su ponovo počeli da priželjkuju pobedu!

Meč je bio produžen za čak 10 minuta, a igrači kao da su na kraju ostali bez snage, tako da je rezultat na semaforu ostao isti i viđena je podela bodova, možda i najispravnija i najpravednija posle svega viđenog.

U preostala dva meča, Brajton je savladao Kristal Palas sa 4:1 golovima Danka, Hinšelvuda, Buonanotea i Žoaa Pedra, dok je Mateta bio strelac počasnog gola za goste.

Barnli je remizirao 2:2 sa Fulamom, koji je vodio golovima Palinje i Munjiza, da bi Fofana u nastavku sa dva pogotka ipak uspeo da donese Klaretsima vredan bod u borbi za opstanak.

PREMIJER LIGA – 23. KOLO

Subota

Everton - Totenhem 2:2 (1:2)

/Harison 30, Brentvajt 90+5 - Rišarlison 4, 41/

Brajton - Kristal Palas 4:1 (3:0)

/Dank 3, Hinšelvud 33, Buonanote 34, Pedro 85 - Mateta 72/

Barnli - Fulam 2:2 (0:2)

/Fofana 71, 90+1 - Palinja 17, Muniz 21/

Njukasl - Luton 4:4 (2:2)

/Longstaf 7, 23, Tripije 67, Barns 73 - Ošo 21, Barkli 40, Moris 59, Adebajo 62/

18.30: Šefild junajted - Aston Vila

Nedelja

15.00: Bornmut - Notingem Forest

15.00: Čelsi - Vulverhempton

15.00: Mančester junajted - Vest Hem

17.30: Arsenal - Liverpul

Ponedeljak

21.00: Brentford - Mančester siti

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading