"BOMBA" U PREMIJER LIGI: VRAĆA SE Nemanja Matić!

Autor:

Sport

14.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanci sele Srbina nazad na "Ostrvo".

"BOMBA" U PREMIJER LIGI: VRAĆA SE Nemanja Matić!

Foto: Vikipedia

Srpski fudbaler Nemanja Matić na pragu je povratka u Premijer ligu, prenosi britanski "San".

Fulam je ozbiljno "zagrizao" da dovede iskusnog vezistu u svoje redove, a žele da to učine što pre.

Naime, Matić je nezadovoljan u Renu i želi da napusti ekipu, a odonos na relaciji igrač-uprava kluba pretvorio se u pravu sagu. Problem je nastao oko škole za Matićevu decu. Bivšem reprezentativcu Srbije obećano je da njegova deca mogu da pohađaju "Internacionalnu školu", ali to nije slučaj.

Prvo se klub oglasio saopštenjem nakon što se Nemanja nije pojavio na treningu.

Nemanja Matić nije se pojavio na poslednjim treninzima kojima je trebalo da prisustvuje. Ovakvo ponašanje je potpuno neshvatljivo od tako iskusnog igrača, koji je pod ugovorom do 2025. Klub, prirodno osetljiv na blagostanje svojih igrača, podseća da su preduzete sve procedure neophodne za korektnu adaptaciju Nemanje Matića i njegovog okruženja sprovedene u savršenoj transparentnosti. Ren je uvek činio sve da svojim igračima, posebno inostranim, omogući najbolje moguće uslove kako bi mogli da iskažu svoj talenat na terenu. Klub sada čeka objašnjenja igrača i odlučan je da preduzme sve neophodne mere da zaštiti svoje interese - stajalo je u saopštenju Rena.

 

 

Nemanja je pokušao da ublaži situaciju svojim saopštenjem.

- Dragi navijači, želim da okončam sve spekulacije i kažem da sam prošlog leta bio počastvovan pozivom Rena da budem važan deo projekta kojem je bio neophodan igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu, mogu da potvrdim da je klub bio izuzetan za sve igrače, posebno mlade. Nažalost, mojom greškom, nisam uspeo da adaptiram privatne stvari sa profesionalnim. Nisam uspeo da upišem decu u Internacionalnu školu u koju smo želeli od početka godine. To je razlog zbog kojih sam bio odsutan poslednja tri dana kako bih rešio veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren gde ću odlučiti o novim koracima zajedno sa klubom - napisao je Matić.

Ostaje da se vidi dalji razvoj situacije, a brojni klubovi su zainteresovani za Nemanjine usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading