SRPSKI GOLMAN BRILJIRA MEĐU STATIVAMA ČELSIJA! Još jedna utakmica BEZ primljenog gola! Fulam NEMOĆAN!

Autor:

Sport

13.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će se Robert Sančez vraćati na gol posle povrede!

SRPSKI GOLMAN BRILJIRA MEĐU STATIVAMA ČELSIJA! Još jedna utakmica BEZ primljenog gola! Fulam NEMOĆAN!

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Fudbaleri Čelsija slavili su na domaćem terenu protiv Fulama rezultatom 1:0, a srpski golman Đorđe Petrović pružio je još jednu izvanrednu partiju. 

Bivši fudbaler Čukaričkog se ustalio među stativama dvostrukog osvajača Lige šampiona i deluje da će teško dopustiti da mu to mesto preotme Robert Sančez, nakon što se vrati sa pauze usled povrede. 

Utakmica u pitanju je bila sve, samo ne ravnopravna. Šanse "plavaca" su se nizale i gol se osećao u vazduhu. 

Pogodak je došao u dubokoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je odbegli sin Mančester sitija, Kol Palmer, matirao nemoćnog Bernda Lenoa. 

Ulazak u drugi deo igre nije doneo značajniju promenu. Čelsi je nastavljao da napada, a Marko Silva nije imao rešenje za rastrčanog Sterlinga i kreativnog Galahera. 

Najbolja šansa za "kolibare" je došla u 72. minutu kada je na pas Andreasa Pereire odlično reagovao Raul Himenez iz kaznenog prostora, ali je mladi srpski čuvar mreže pomno pratio igru i skočnih bacanjem u desnu stranu odbranio oštru loptu po zemlji. 

Do kraja nije bilo mnogo šanse za Fulam tak oda je Čelsi priveo utakmicu kraju mirno i staloženo. Izabranici Maurisija Poketina trenutno zauzimaju  osmu poziciju sa 8 bodova manje od mesta koje vodi u Evropu. Njihov današnji protivnik je na 13. poziciji sa 21. poenom, te deluje da neće biti previše muke u borbi za opstanak. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading