MARIJA OTKRILA KOLIKO JE BLISKA S OVOM PEVAČICOM: Šerifovićka joj se javno obratila, posle ovih reči više ništa neće biti isto! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve su i ranije oduševljavale korisnike društvenih mreža kada su se zajedno uključivale u lajv.

MARIJA OTKRILA KOLIKO JE BLISKA S OVOM PEVAČICOM: Šerifovićka joj se javno obratila, posle ovih reči više ništa neće biti isto! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevačica Jovana Pajić danas proslavlja rođendan, a tim povodom Marija Šerifović joj se obratila najemotivnijim rečima.

Naime, poznato je da su Jovana i Marija godinama veoma dobre drugarice, a sada je Šerifovićka potvrdila koliko su bliske.


- Možda jesi Srnina srodna duša, ali si moja pretkomora. Srećan ti rođendan. Živa bila i zauvek srećna - poručila joj je Marija putem Instagram priče, aludirajući na prethodnu čestitku u kojoj je izvesna Srna napisala slavljenici da je njena srćena duša.

 

 

Inače, Jovanine i Marijine objave su ranije bivale veoma viralne na internetu, jer su njih dve kad se nađu zajedno toliko zabavne, što se i njihovim pratiocima na društvenim mrežama mnogo dopada. 


- "Ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem", "Da uđem na Instagram da vidim tuđe jelke? Pa šta joj fali, jelka-jelka" - najzapamćenije su izjave poznatih pevačica, kojima su se svi smejali.


Podsećanja radi, Marija je nedavno dobila sina Marija putem surogat majčinstva, a to je široj javnosti otkrila tek u decembru, kada je dečak rođen u Los Anđelesu.s

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović na aerodromu sa sinom

 

Jovana je bila među Šerifovićkinim prijatljima koji su znali sve od prvog momenta kada je evrovizijska pobednica ušla u ceo proces kako bi se na ovaj način ostvarila kao majka.

Svi koji su znali, pružali su Mariji nesebičnu podšku i čuvali njenu tajnu sve do momenta dok sama nije donela odluku da obelodani da je dobila dete. Ona je uoči Nove godine sa sinom i majkom Vericom doputovala iz Amerike u Srbiju, gde su svi jedva čekali da vide bebu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading