DRAMA U AUTOBUSU NA PUTU SOPOT - BEOGRAD: Predstavio se kao policajac, a onda pokušao da uradi OVO - vozač u šoku, građani ogorčeni (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj video izazvao je lavinu komentara korisnika društvenih mreža.

DRAMA U AUTOBUSU NA PUTU SOPOT - BEOGRAD: Predstavio se kao policajac, a onda pokušao da uradi OVO - vozač u šoku, građani ogorčeni (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Drama u autobusu na putu Sopot - Beograd

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak incidenta koji se dogodio u Sopotskom autobusu koji vozi do Beograda, kada je, kako se navodi, vozača napao muškarac koji se predstavio kao policajac.

Naime, kako se navodi na Instagram stranici moj_beo_grad, muškarac koji se predstavio kao policajac pokušavao je nasilno da otvori vrata autobusa van stajališta.

- Sopotski vozači uvek stanu inače, kada ih prethodno zamolite - navodi se ispod objave video snimka.

Ovaj video izazvao je lavinu komentara korisnika društvenih mreža, većinom iskazujući osudu prema agresivnom ponašanju napadača.

- Policajac se pre bilo kakvog razgovora predstavlja značkom, ako je u civilu - pojašnajvaju ogorčeni građani, reagujući na komentare da se nije znali je li službanik ili ne.

 

 

Mnogi su osudili i one koji snimaju a ne pomažu vozaču.

- Svi ćute i gledaju a jadan čovek se sam brani - stoji u još jednom komentaru.

Uglavnom ljudi staju na sranu vozača.

- Postoji dugme stop, ako ga ne pritisneš, a nema nikog na stanici vozač nije dužan da stane ne može on da gleda i na put i na prednja i zadnja vrata itd... i svaki dan tako hiljadu puta... - zaključuje jedan korisnik društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading