NASILNIČKA VOŽNJA, A NA SVE TO I JEDNA NOGA KROZ PROZOR! Građani šokirani jezivim snimkom: "Posle kažu skupa droga" (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.12.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulicama Beograda sve češći slučajevi neodgovorne i opasne vožnje.

NASILNIČKA VOŽNJA, A NA SVE TO I JEDNA NOGA KROZ PROZOR! Građani šokirani jezivim snimkom: "Posle kažu skupa droga" (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/serbialive_beograd

U moru slučajeva vožnje u suprotnom smeru, preticanja na duploj punoj i ostalih prekršaja u saobraćaju ono što smo danas imali prilike da vidimo na društvenim mrežama stvarno je nešto posebno jezivo.

Na snimku koji je podeljen na Instagram stranici Serbia live Beograd vidi se kako čovek gotovo da visi iz automobila, dok vozač krivuda levo desno, naglo rešivši da se prestroji u desnu traku.

Kako se može i videti na pomenutoj stranici, snimak je zabeležio zabrinuti vozač koji se kretao iza ovog vozila za čijim se volanom nalazio neko ko je svesno u opasnost doveo i druge učesnike saobraćaja.

 

 

Već duže vreme, svakoga dana svedoci smo sve većeg broja slučajeva u kojima vozači, a kad govorimo konkretno o današnjem snimku i suvozači, svesno ugrožavaju saobraćaj i dovode u opasnost kako sebe tako i druge ljude.

Pukom srećom, suvozač nije ispao iz vozila, a tragedija je izbegnuta.

Korisnici društvenih mreža su bili zgroženi ovim snimkom, pa su se ispod videa podeljenog na pomenutoj Instagram stranici nizali komentari:

- Nema zdravih, ima samo nepregledanih

- Posle kažu skupa droga

- Profesore, profesore, vidite šta ja umem

- Svuda ima budala, ali kod nas je centrala

- Dobro je, barem daje migavac kad se prestrojava... Jako retka i pozitivna stvar danas!

- Mozak u gepeku ostao

Ovo su bili samo neki od komentara na video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading