MARIJA ŠERIFOVIĆ PODELILA EMOTIVAN TRENUTAK: Ovaj prizor sa sinom nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Autor:

Zabava

12.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raznežila brojne pratioce!

MARIJA ŠERIFOVIĆ PODELILA EMOTIVAN TRENUTAK: Ovaj prizor sa sinom nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Muzička zvezda Marija Šerifović je nedavno postala majka, a vest o njenom sinu je izazvala veliku pažnju javnosti. Ona je sina dobila preko surogat majke, a odlučila je da zadrži privatnost i ne prikazuje lice svog deteta. Ipak, nedavno je snimila njegove nogice i podelila taj trenutak sa svojim fanovima.

On je na snimku bio razdragan i veseo, a nema sumnje da je Marija uživala dok je sa svojim sinom provodila vreme.

Marija je istakla da trenutno ona i njena majka Verica vode računa o sinu, te da se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njim. Ova vest je izazvala simpatije kod javnosti, koja je sa radošću prihvatila vest o dolasku novog člana u porodici Šerifović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Šerifović Instagram

Inače, pevačica je nedavno javno čestitala rođendan glumcu Vladimiru Nićiforoviću na veoma zanimljiv način. Na svom Instagram profilu, Marija je podelila zajedničku fotografiju sa mora i napisala: "Smuvaćemo se mi kad tad. Živ bio, Nićifore." Ova neobična čestitka je izazvala pažnju javnosti i pokazala Marijin specifičan odnos sa bliskim ljudima.

Vest o Marijinom materinstvu izazvala je brojne reakcije javnosti, koja je sa oduševljenjem pozdravila ovu srećnu vest. Mnogi su istakli da je divno videti Mariju u ulozi majke i da joj žele mnogo sreće u novoj životnoj ulozi. Marija Šerifović je u prethodnom periodu privukla pažnju javnosti svojim ulogom majke i neobičnom čestitkom prijatelju. Ove vesti su izazvale brojne reakcije i pokazale novu, emotivnu stranu poznate muzičke zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anci

12.01.2024 20:52

Idi begaj prijatelju

Majka

13.01.2024 12:43

Eto šta je potrebno da budete super majka i da dobijete ovoliki publicitet.