ZVEZDA DOVELA BAHARA, A IMALA JE SUVO ZLATO NA KLUPI: Milojević nagrađen za PERFEKTNE partije u Emiratima!

Autor:

Sport

12.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je dovođenje Bahara bio pravi potez?

ZVEZDA DOVELA BAHARA, A IMALA JE SUVO ZLATO NA KLUPI: Milojević nagrađen za PERFEKTNE partije u Emiratima!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Crvena zvezda je poslednjeg leta na klupu dovela Baraka Bahara, čoveka koji je bio ogromna želja uprave i koji je bio projektovan za velike rezultate. Ipak, sada, nakon više od šest meseci, čini se da su crveno-beli napravili ozbiljnu grešku, ako se u obzir uzmu uspesi Izraelca na klupi i uspesi čoveka koga je Bahar upravo zamenio na mestu šefa stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana - Miloša Milojevića.

Milojević je tada otišao iz Crvene zvezde da bi seo na klupu Al Vasla. I, čini se da je napravio pravi potez. Tim srpskog stručnjaka prvi je na tabeli bez poraza (devet pobeda i tri remija) sa pet bodova više od aktulenog šampiona UAE Al Aina.

Takođe, plasirao se u polufinale nacionalnog Liga kupa jer je dvaput pobedio Marka Nikolića i njegovu ekipu Šabab Al Ahlija.

Miloš je tri puta proglašavan za trenera meseca, a stručnjak iz Knjaževca nagrađen je novim ugovorom koji će trajati do 2026. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Al Wasl SC (@alwaslsc)

 

Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku njegovog visočanstva šeika Ahmeda Bin Rašida Al Maktuma, Al Vasl je produžio ugovor sa trenerom Milošom Milojevićem na još dve sezone. Odluka o produženju usledila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest meseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom - stoji u saopštenju Al Vasla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading