NESTVARNO DOSTIGNUĆE SRPSKOG TRENERA: Milojević jedini NA SVETU NEPORAŽEN u 2023! Zasenio ENRIKEA I ŽEZUSA!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

NESTVARNO DOSTIGNUĆE SRPSKOG TRENERA: Milojević jedini NA SVETU NEPORAŽEN u 2023! Zasenio ENRIKEA I ŽEZUSA!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Neverovatno dostignuće Miloša Milojevića, mladog srpskog fudbalskog trenera! Poduhvat za svaku pohvalu i čestitke. Trener Al Vasla iz UAE jedini je trener na svetu koji u 2023. godini nije doživeo poraz! Miloš Milojević (42) je svoj pobednički niz započeo na klupi Crvene zvezde koju je predvodio do kraja prošle sezone, da bi karijeru od početka jula tekuće godine nastavio ga u Al Vaslu.

Iza sebe je ostavio Žorža Žezusa i Luisa Enrikea koji su, pored njega, upisali najmanje poraza u 2023. godini. 

Milojević je na 22 meča na klupi crveno-beli imao 17 pobeda i pet remija, osvojio je duplu krunu, a potom seo na klupu lidera prvenstva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i do sada ekipu vodio na 16 mečeva. Upisao je 12 pobeda i četiri remija i ima priliku da svom nakon 17 godina vrati šampionsku titulu u klub.

Pre nego što je preuzeo dirigentsku palicu u prvom timu, Miloš Milojević bio je pomoćnik prethodniku na klupi Dejanu Stankoviću. 

Kada je odlazio iz Zvezde na dušu su mu se stavljale blede partije izabranika u evrokupovima. 

- Na sve te priče gledam kao na proces koji se dešava u svakom klubu. Kao što Zvezda traži bolje igrače, tako traži i trenere. I to je sasvim legitimno. Ja sam danas na ovoj klupi, a da li ću biti i posle 15. maja ili 30. juna, ne razmišljam o tome. Kada sam se opredelio za ovaj posao bio sam svestan da ljudi koji vode klub odlučuju o tome. Ja bih voleo da nas trenira Ančeloti, jer on garantuje titule u 'ligama petice', a ja da aplaudiram sa tribina kao navijač - rekao je tada Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading