DEVOJKA U NOVOM SADU PRONAŠLA NOVČANIK: U njemu pronašla nešto mnogo vrednije od novca!

Autor:

Vesti

03.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bioskopu u Novom Sadu nedavno je pronađen crveni novčanik koji je postao predmet mnogih razgovora.

DEVOJKA U NOVOM SADU PRONAŠLA NOVČANIK: U njemu pronašla nešto mnogo vrednije od novca!

Foto: Shutterstock

Prelep crveni novčanik pronađen je u bioskopu, a u njemu nešto još lepše.

U bioskopu u Novom Sadu nedavno je pronađen crveni novčanik koji je postao predmet mnogih razgovora. Međutim, ono što ga čini posebnim nije novac ili lične stvari koje je sadržao, već jedna posebna poruka koja je dirnula mnoga srca.

Pronašla ga je devojka u novosadskom bioskopu, međutim u njemu nije bilo ničega. Ni novca, niti lične karte, kartice... Iz novčanika je ispalo nešto što je vrednije od svega toga.

- Za uspehe, sreću, ljubav! Voli te baka - pisalo je na komadiću papira koji se nalazio u novčaniku.

Ova emotivna poruka, pretpostavljamo, bila je dragocen talisman za vlasnicu novčanika, podsećajući je na podršku koju je dobijala od svoje bake.


Iako se novčanik pronašao, vlasnik još uvek nije identifikovan.

Pronalazačica je ispričala da u novčaniku nije bilo ničega osim ove dirljive poruke, te je odlučila da pokuša pronaći vlasnika putem društvenih mreža. Na taj način, novčanik je postao viralni hit, a ljudi širom društvenih mreža aktivno su delili informaciju u nadi da će vlasnik biti pronađen.

Da podsetimo, nakon 65 godina, pronađen je novčanik koji je izgubljen 1958. godine i to iza zida toaleta istorijskog bioskopa u Atlanti. Kako je rekao vlasnik teatra Kris Eskobar, radi se o najstarijem filmskom teatru u ovom američkom gradu, a otkriće je predstavljalo svojevrsni “portal u prošlost”.

Naime, tokom renoviranja bioskopskih prostorija je srušen zid, iza kog je pronađen kožni novčanik sa dokumentima, novcem, crno-belim fotografijama i ispisanim ceduljama.

Pored kreditnih kartica sada zatvorene robne kuće “Davison’s and Rich’s”, nađeni su računi za kupljeno gorivo, kartice osiguranja i nagradni tiket koji je vlasniku mogao da donese novi “ševrolet” iz 1959. Na vozačkoj dozvoli stajalo je i ime - Floj Kulber, prenosi New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading