KARIĆI PROŽIVELI PAKAO ZA NOVU GODINU: U vili na Zvezdari prava DRAMA, objavljene PRVE FOTKE sa lica mesta!

Autor:

Zabava

03.01.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodici Karić izbio veliki pakao za doček Nove godine.

KARIĆI PROŽIVELI PAKAO ZA NOVU GODINU: U vili na Zvezdari prava DRAMA, objavljene PRVE FOTKE sa lica mesta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rijaliti komentator i voditelj TikTok emisije Osman Karić na društvenoj mreži Instagram najavio je da će uskoro otkriti kroz kakav je pakao prošla njegova porodica za vreme dočeka Nove godine. 

- Uskoro! Kroz kakav su pakao prošli Karići za vreme novogodišnjih praznika - napisao je kratko Osman, a potom se digla velika frka i prašina na društvenoj mreži. 

Foto: Instagram.com

Osman Karić Instagram

Iako Osman nije bio precizan i jasan, ostavio je vrlo čudnu fotografiju, jednog odvoda u betonu, pa su mnogi počeli da razvijaju teorije zavere, šta se zapravo desilo u najpoznatijoj porodici na Zvezdari. 

Stefan se ove godine odselio iz porodične kuće na Zvezdari i pronašao devojku u koju se zaljubio, a Osman ne krije da bi voleo da postane deda. 

Letos je napustio naš dom, čudno je i fali ovde. Dođe on svaki dan, majka mu je u kraju, ima obeveze. Jednog psa je ovde doveo još iz Crne Gore sa Jovanom, ali se Tina i ja bavimo. Naravno da on fali. Stefan stalno nađe osobu, ali treba je zadržati. Nemam ništa protiv nje, lepa je, kvalitetna, pristojna. To što nije iz javnog života ne mora da znači da je bolja ili gora od drugih, videćemo. Dosta sam ih hvalio, sve su bile dobre na svoj način, ali on će da odluči - pričao je Osman, pa progovorio o mogućnosti da Stefan stane na ludi kamen, ali i uđe u "Elitu": 

 

- Ja se nadam i voleo bih da se to desi i da se ostvarim kao deda. Ja sam priželjkivao da Stefan uđe u Elitu, imao je dobro ponudu, ali desila se devojka i nije ušao zbog ljubavi prema njoj. Bili su se posvađali, pa sam pomislio da će da uđe za Novu godinu jer mu se pruža šansa, ali oni su se pomirili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading