POSLE SUĐENJA SA ŠAVIJOM OGLASIO SE KARIĆ: Jedan detalj privukao je veliku pažnju!

Autor:

Zabava

27.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan se nakon suočavanja usnimio za društvene mreže!

POSLE SUĐENJA SA ŠAVIJOM OGLASIO SE KARIĆ: Jedan detalj privukao je veliku pažnju!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Starleta Nataša Šavija nedavno se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, kako bi se zahvalila svima koji su bili uz nju za vreme teškog perioda i oporavka nakon navodnih batina koje je dobila, od kako ona tvrdi, Stefana Karića

Njih dvoje se danas suočavaju na sudu u Rumi, povodom optužbi koje je starleta iznela na njegov račun. Njihovo prethodno suđenje bilo je zakazano za novembar mesec, ali je odloženo, tako da će se danas suočioti. 

Nakon što se završilo suđenje na društvenim mrežama oglasio se Stefan Karić, koji je na svom zvaničnom Instagram profilu podelio snimak iz automobila. On je svojim pratiocima pokazao stajling koji je odabrao za suočavanje sa Šavijom, a svima je najviše privuklo pažnju kapa koju je nosio. 

Inače, nakon završetka suđenja mi smo stupili u kontakt sa Šavijinim advokatom Borivojem Borovićem, kako bi za Republiku otkrio kako je proteklo suđenje. 

Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je za Republiku advokat Borivoje Borović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading