OGLASILA SE ŠAVIJA PRED SUOČAVANJE SA KARIĆEM: Majka mi se razbolela, verujem u pravdu!

Autor:

Zabava

09.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta za Republiku progovorila o detaljima pred novi susret na sudu sa Stefnaom!

OGLASILA SE ŠAVIJA PRED SUOČAVANJE SA KARIĆEM: Majka mi se razbolela, verujem u pravdu!

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Starleta Nataša Šavija oglasila se nedavno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kako bi svoje pratioce obavestila o najnovijim informacijama koje se tiču suđenja koje ima sa Stefanom Karićem, zbog, kako ona tvrdi, batina koje joj je naneo. 

Njih dvoje su trebali da se suoče na sudu u Rumi krajem novembra meseca, a Šavija je tada otkrila da je to odloženo. 

Starleta se sad oglasila se Republiku i otkrila da je zakazan novi termin suđenja, pa otkrila šta očekuje od suočavanja sa Stefanom. 

- Suđenje je zakazano za 27. decembar. Šta da kažem? Letovala po bolnicama, zimovaću u sudnici... Šalu na stranu, iako nije smešno, ali navikla sam se, ako mi verujete. To je jedan dan suđenja u tom periodu, ali me je on takođe i finansijski oborio, da tek sad pokušavam da se vratim na staro, što je jako teško, kao da opet počinjem iznova. Neću ni da pričam tek o svojoj porodici, koja je svoje dete gledala u onim stanjima. Mama evo ima zdravstvene probleme, ne znam je l' zbog stresa, ali mislim da ima veze. Sreća lice mi se vratilo u normalnu, za to neizmerno hvala doktoru iz Urgentnog centra Beograd, ne znam da li bi iko osim njega uspeo da sredi i šta bi radila da je ostalo onako - govorila je Šavija za naš portal, a onda odlučila i da se zahvali svom advokatu koji je zastupa na sudu:

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija

- Veliko hvala Borivoju Boroviću koji će me lično zastupati. Velika mi je čast i znam da će on tu profesionalno da postupi, kao i uvek. Takođe verujem u naše sudstvo, da će ovo dobiti pravičan epilog, tako da ipak su se nekako kockice složile posle golgote. Ovo je u kratkim crtama, a mogla bih da napišem knjigu kroz šta sam prošla. Eto doći će dan kad ću moći da pokažem svu lekarsku dokumentaciju, pa će svima biti jasnije - poručila je ona za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading