SAZNAJEMO: Kijina majka NAPALA prvu komšinicu Slobe Radanovića, slučaj prijavljen POLICIJI!

Autor:

Zabava

15.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Nadica Zeljković upala je sinoć u kuću bolesne Slobine komšinice, nakon čega je komšinici pozlilo!

SAZNAJEMO: Kijina majka NAPALA prvu komšinicu Slobe Radanovića, slučaj prijavljen POLICIJI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Kako Republika ekskluzivno saznaje, Nadica Zeljković, majka pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar, upala je sinoć u kuću prve komšinice Slobe Radanovića i napala je. Slobina komšinica Jovanka i njena ćerka Gorana govorile su o Slobi i Kiji u jednoj emisiji, što se nije dopalo Nadici. Jovanka ima rak i dijabetes i naglo joj je pozlilo nakon napada, a ćerka je odlučila da slučaj prijavi policiji.

- Bila je emisija, išli su u Zrenjanin, Slobinu komšinicu su intervjuisali, rekla je nešto što nije afirmativno za Kiju i Nadicu. Nadica je uletela kod nje, razvalila vrata, a ženi odstranili dojku, ima rak, šećer... Ženi uletela u kuću, počela da joj preti, da se dere, ženi je pozlilo, skočio joj šećer, a pre mesec dana je imala infarkt. Luda kuća, ona ode - započinje priču naš izvor, pa dodaje:

- Ženi nije bilo dobro. Ćerka je uzela i pozvala Hitnu pomoć, rekla da će da ide u policiju da prijavi. Boji se da joj ne dođe Kija. A to je ona polovina Slobine kuće. Njena ćerka plače, majci joj nije dobro, ona se boji. Babi od 80 godina pretila... Ćerka ide u policiju... - otkriva izvor za Republiku.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Nadica Zeljković i Kija Kockar

Komšinica Jovanka je u emisiji govorila koliko je Sloba uvek bio divan čovek prema njoj.

- Znam ga od kad je imao šest godina. Predivno dete i dan-danas. Jako vaspitan. Lepo vaspitan, to i dan-danas mislim, kad dođe, svrati. Brine o mami, posvećen je. Vezan je jako za majku. Slobina mama živi u stanu, tamo ima parno grejanje, a ovde je lepa. Prema meni i mojoj deci je jako fina. Slobi je teretana bila opsesija. Prošle godine je sa Jelenom bio kod mene na rođendanu, predvivno dete - rekla je komšinica Jovanka u emisiji "Metar moga sela".

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Jovana

15.11.2023 14:36

Hahahha ma kome to izlazi album pa morate da lazete🤣🤣🤣placena 1.komsinica koja mora tuđu decu da naziva kopiladima, da se ne zna ko je otac🖕

Alex

15.11.2023 15:10

Gledao sam taj video, i ko je ona da Kristinu naziva kopiletom, a nije je novinar ni pitao za Kiju.Vec kad je kako vi pisete vrlo bolesna, bilo bi joj bolje da vodi brigu o sebi, a ne o Kiji i Nadici! Da sam na Nadicinom mestu i ja bih tako odreagovao.

Kijina Karma

27.11.2023 16:42

@Alex - Kristina jeste kopile. Tako se zove dijete zaceto van braka, a narocito ako ga je otac priznao tek nakon DNK testa. Znaci, Kidza DNKje kopile.

Tina

15.11.2023 16:17

To su te kija i mater joj, karma im sve vratila zato ni kuceta ni maceta kija