ZVEZDAN SLAVNIĆ JURI POBEDNICU ZADRUGE! Stigao joj MISTERIOZNI PAKET ispred stana, svi u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar odlepio za pobednicom rijalitija!

ZVEZDAN SLAVNIĆ JURI POBEDNICU ZADRUGE! Stigao joj MISTERIOZNI PAKET ispred stana, svi u ŠOKU!  (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Kako "Star" saznaje, Zvezdan Slavnić na sve načine pokušava da dođe do pobednice "Zadruge 1" i pevačice Kristine Kije Kockar. Oglasio se Slavnićev prijatelj, kome je, kako kaže, Zvezdan priznao da mu se Kockareva mnogo dopata i da smatra da je pametna i harizmatična.

- Zvezdanu je Kija još ranije privukla pažnju, ali je on bio sa Anom Čurčić i nikad nije ni razmišljao da sa njom stupi u kontakt. Međutim, nedavno je bila neka priča gde je on nju baš nahvalio. Kasnije sam saznao da joj je slao poruke na Instagramu, ali on o tome neće da priča. Ne znam da li mu je Kija odgovorila i da li su stupili u kontakt. Ne znam ni da li je on priznao da mu se mnogo sviđa - započeo je Slavnićev drug za "Star", pa nastavio:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

- Znam ga, on nikada neće direktno prići osobi koju želi, sa kojom može da ostvari nešto ozbiljnije, on sve izokola, prvo upoznavanje, pa druženje, pa tek onda prizna emociju. Koliko znam, ni Kija trenutno nema dečka, ali ona ipak voli malo mlađe muškarce. Možda je Zveki star za nju, ali on može da bude veliki zavodnik ako želi da se potrudi i mogao bi da je osvoji. Kija je žena koja bi mogla sa njim da izađe na kraj, jer je jaka i stabilna. Zveki voli te sposobne i ambiciozne dame, samo će morati da se potrudi malo više da bi je osvojio, jer ona nije klinka kao Anđela - zavšrva za gorepomenuti list Slavnićev drug.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kija Kockar

Zanimljivo je da se pre nekoliko dana ispred Kijinih vrata pojavio misteriozni buket cveća.

- Ovo me je sačekalo sad ispred stana, kad sam dolazila sa predavanja. Na kartici ne piše ko je, ali hvala u svakom slučaju - napisala je Kija i dodala nekoliko belih srca u vidu emotikona.

Republika

Foto: Twitter.com

Kiji Kockar stigao misterozni buket cveća

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading