OGLAS BIVŠEG ZADRUGARA SVE ZABRINUO: Objavljene najnovije informacije o Kariću, OVO je sve šokiralo!

Autor:

Zabava

06.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić sve šokirao!

OGLAS BIVŠEG ZADRUGARA SVE ZABRINUO: Objavljene najnovije informacije o Kariću, OVO je sve šokiralo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić na Instagram profilu objavio je šok status, koji je sve iznenadio. Naime, Karić je u prethodnom periodu pokrenuo lavinu komentara da je raskinuo sa devojkom, ali potom je objavio privatni snimak iz kreveta sa njom. 

Foto: instagram.com/stefankaric

Stefan Karić Instagram

 

Međutim, Karić je sada dodatno potpalio vatru da je ponovo razočaran, jer je izdao oglas, koji je sve iznenadio. 

- Dajem oglas! Menjam sat za kompas! Traćim vreme na pogrešne ljude i vrtim se u krug - napisao je Stefan Karić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Stefan Karić Instagram

Inače, Stefan se nedavno uslikao dok je primao infuziju, a uz to dodao i fotografiju obroka koju mu se sprema. Postoji mogućnost da je Stefan samo želeo da ojača svoj imunitet i da nije ništa ozbiljno ili da ga je uhvatio virus, kako se nedavno vratio iz toplijih krajeva, jer je sa svojom devojkom uživao na putovanju. 

Podsećamo da je Stefan Karić, donedavno krio od očiju javnosti vezu sa prelepom Andreom, te su nakon nekog vremena ipak odlučili da obelodane svoju ljubav. Spekulisalo se o tome da je Stefan raskinuo svoju vezu sa Andreom, s obzirom na to da je donedavno na svom instagram profilu imao objave i fotografije sa njom, te je šokirao sve kada je odjednom izbrisao iste. Međutim, nakon tih navoda on se oglasioi rekao da se samo malo našalio te da su Andrea i on i dalje u ljubavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading