PROCURILA ŠAVIJINA INTIMNA FOTKA: Evo kako mami jači pol, gole grudi na izvolte (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta raspametila svojim bujnim poprsjem!

PROCURILA ŠAVIJINA INTIMNA FOTKA: Evo kako mami jači pol, gole grudi na izvolte (FOTO)

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Starleta i bivša učesnica rijalitija Nataša Šavija ne libi se da pokaže svoje zavodljivo telo na društvenim mrežama ni nakon što je brutalno pretučena, te se i nakon teške životne drame izborila da se vrati svakodnevnom životu i obnaženim fotografijama.

Naime, Šavija se na svom Instagramu "storiju" pojavila u obnaženom stanju, te tako u prvi plan istakla svoje bujne grudi, pomutivši razum jačem polu. Kako je na sebi imala samo prozirni, čipkani ogrtač, svoju intimnu jedva je uspela da sakrije.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija instagram

"Au, kakva riba", "Šta nam radi ova Nataša, bomba prava", "Malo je degutantno, ali jeste zgodna, nema šta", "Nema jače ribe kod nas", "Uopšte nije preterala sa grudima, svaka čast na izgledu Šavija", "Ludilo mozga kako izgleda ova devojka, sve pohvale", samo su neki od komentara koji kruže drutšvenim mrežama, gde je starleta prikupila lavinu "lajkova".

Inače, podsećanja radi, starleta Nataša Šavija nedavno se oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kako bi svoje pratioce obavestila o najnovijim informacijama koje se tiču suđenja koje ima sa Stefanom Karićem, zbog, kako ona tvrdi, batina koje joj je naneo. Naime, njih dvoje su trebali da se suoče na sudu u Rumi krajem novembra meseca, a Šavija je sad otkrila da je to odloženo. 

Suđenje odloženo. Odustajem stvarno - napisala je Šavija nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading