DEVOJKA LAZE RISTOVSKOG ZBIJA ŠALE SA STARIJIM OSOBAMA: Ovo što je objavila NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE (FOTO)

Autor: M. K. v.

Zabava

07.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Anica svoje vršnjakinje nazvala "staricama".

DEVOJKA LAZE RISTOVSKOG ZBIJA ŠALE SA STARIJIM OSOBAMA: Ovo što je objavila NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE (FOTO)

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić

Otkako je postala interesantna javnosti zbog veze sa 39 godina starijim glumcem Lazarom Ristovskim, Anica Lazić često putem svojih društvenih mreža šalje pozitivnu poruku svima koji su različiti i drugačiji po bilo kom osnovu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski veruju da ljubav pobeđuje sve

Naime, mlada glumica i psiholog, susreće se sa brojnim osudama zbog emotivne veze sa svojim starijim kolegom, a njene reakcije govore da nju to previše ne dotiče i ne pogađa. Na slikama je uvek nasmejana, a za one koji vole starije partnere, kao što je i u njenom slučaju, imala je posebne reči - da ljubav uvek pobeđuje i da je sve ostalo manje važno.

- Ako želite da budete srećni, nabavite "staricu" od 1990-1999. i skrasite se. Ti ljudi su umorni - podelila je Lazićeva citat u Instagram priči uz koji je stavila emotikon koji označava da plače od smeha i prokomentarisala:

Foto: printskrin/instagram

Anica Lazić se šali i na svoj račun

- Smešno i pomalo istinito!

Podsećanja radi, proslavljeni glumac Lazar Ristovski (71) nakon razvoda od Danice Ristovski obelodanio je u javnosti da ponovo uživa u ljubavi i to sa nekoliko decenija mlađom koleginicom Anicom Lazić. Njih dvoje su saradivali u seriji "Drim tim", a Ristovski je tada govorio o dolasku svoje sadašnje devojke u seriju.

- Moja nova junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih, koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - istakao je tada Lazar Ristovski.

Inače, kod Anice na Fejsbuk profilu piše da je završila Treću beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, a zatim i Univerzitet u Padovi, odsek Psihologija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading