NIK KIRJOS NA SAJTU ZA ODRASLE DELI SAVETE: Urnebesan potez australijskog tenisera

Autor:

Sport

07.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni teniser otkri šta će sve kačiti na Onli fans platformi.

NIK KIRJOS NA SAJTU ZA ODRASLE DELI SAVETE: Urnebesan potez australijskog tenisera

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos je prevazišao sebe! Australijski teniser poznat je u svetu po svojim kontroverznim potezima, a poslednjim je prešao igricu jer je otvorio nalog na Onli fans društvenoj mreži, koja slovi za sajt za odrasle na kojem se uglavnom mogu naći eksplicitni sadržaji. Da bi ih videli, uglavnom obnažene devojke, njihove fotografije i video snimke, ljudi plaćaju pozamašan novac, a nema sumnje da će i Kirjos pokušati da poveća svoju zaradu. Međutim, Australijanac je svoju odluku da otvori Onli fans nalog obrazložio na Instagramu.

Upravo je sve postalo još luđe. Pridružite mi se na Onli fansu - napisao je Kirjos i najavio svoj dolazak na na poznatu 18+ stranicu, pa opisao šta će sadržati njegovi sadržaji koje bude objavljivao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 

Naravno, biće uključene teniske loptice, saveti, trikovi i raznorazne priče iza kulisa. Osim toga, moći ćete videti sve moje strane. Igre, tetovaže, moja intimna strana - sve je na stolu. Povešću obožavatelje na nezaboravnu vožnju.

Da Nik ima vremena za ovakvu zanimaciju potvrđuje to što u poslednje vreme nije aktivan toliko u tenisu. On već neko vreme nema rang jer nije igrao duže od godinu dana zbog povrede. Kirjosu je najbolji plasman na ATP listi bilo 13. mesto 2016. godine, a samo od tenisa zaradio je 12 miliona dolara. Međutim, ni novac ni izazovi u "belom sportu" mu nisu dovoljni, pa je rešio da se uključi na Onli fans platformu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading