STEFAN KARIĆ OTVORIO DUŠU: Izustio NAJTEŽE reči ikada, u ovakvom stanju ga nikada niste videli!

Autor:

Zabava

10.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otovorio dušu o najtežoj godini!

STEFAN KARIĆ OTVORIO DUŠU: Izustio NAJTEŽE reči ikada, u ovakvom stanju ga nikada niste videli!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bivši zadrugar Stefan Karić imao je poprilično turbulentnu godinu, a sve se dodatno zakomplikovalo kada ga je starleta Nataša Šavija optužila da ju je pretukao na jednom događaju i time joj unakazio lice, sa čime se ona i dalje bori. 

Stefan je ceo slučaj prepustio državnim organima, koji će izneti zvaničnu odluku o njegovoj krivici, a do tada pokušava da se vrati životu i njegovom normalnom funkcionisanju. 

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

Sada je na Instagramu podelio snimak koji su mu priredili fanovi, u kom on govori koliko je ova godina bila teška za njega, te ističe da je zapravo bila i jedna od najtežinih godina koje je proživeo. 

- Pa, što se mene tiče, mogu tako da kažem slobodno da jeste najteža godina. Mislim, imao sam i gorih godina i tužnijih godina i ovakvih, i onakvih, ali što se mene tiče lično, ovo je stvarno negde da kažem, najgora. Ništa ne gledam kao poraz, sve je lekcija, idemo dalje - rekao je Stefan.  

 

 

Podsetimo, spekulisalo se oko njegovog raskida sa novom devojkom, ali Stefan još uvek nije ništa rekao povodom navoda da je raskinuo vezu, pa je sve ostalo na spekulacijama i sumnjama sa društvenih mreža. Mnogi smatraju da je Stefan ovo uradio zbog ulaska u "Elitu" o kojem se dugo spekuliše, što je par puta i sam najavljivao putem svog Instagram storija, a i takmičari su ga pominjali i najavljivali. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

11.12.2023 13:21

Njema takav lazov I folirant ja I do sad ne razumem, kakav je smisal nejhov zivot. Sta radi- njema posao, njema ljubav njema nista.