POČINJE SUĐENJE ŠAVIJE I KARIĆA: Sve je spremno za suočavanje u Rumi!

Autor:

Zabava

27.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u 8:30 je na sudu u Rumi zakazano suđenje Stefana Karića i Nataše Šavije povodom batina koje je ona navodno dobila od njega!

POČINJE SUĐENJE ŠAVIJE I KARIĆA: Sve je spremno za suočavanje u Rumi!

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Starleta Nataša Šavija nedavno se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, kako bi se zahvalila svima koji su bili uz nju za vreme teškog perioda i oporavka nakon navodnih batina koje je dobila, od kako ona tvrdi, Stefana Karića

Njih dvoje se danas suočavaju na sudu u Rumi, povodom optužbi koje je starleta iznela na njegov račun. Njihovo prethodno suđenje bilo je zakazano za novembar mesec, ali je odloženo, tako da će se danas suočioti. 

Podsećamo, starleta se tad oglasila se Republiku i otkrila da je zakazan novi termin suđenja, pa otkrila šta očekuje od suočavanja sa Stefanom. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Šavija i Stefan Karić

- Suđenje je zakazano za 27. decembar. Šta da kažem? Letovala po bolnicama, zimovaću u sudnici... Šalu na stranu, iako nije smešno, ali navikla sam se, ako mi verujete. To je jedan dan suđenja u tom periodu, ali me je on takođe i finansijski oborio, da tek sad pokušavam da se vratim na staro, što je jako teško, kao da opet počinjem iznova. Neću ni da pričam tek o svojoj porodici, koja je svoje dete gledala u onim stanjima. Mama evo ima zdravstvene probleme, ne znam je l' zbog stresa, ali mislim da ima veze. Sreća lice mi se vratilo u normalnu, za to neizmerno hvala doktoru iz Urgentnog centra Beograd, ne znam da li bi iko osim njega uspeo da sredi i šta bi radila da je ostalo onako - govorila je Šavija za naš portal, a onda odlučila i da se zahvali svom advokatu koji je zastupa na sudu:

Veliko hvala Borivoju Boroviću koji će me lično zastupati. Velika mi je čast i znam da će on tu profesionalno da postupi, kao i uvek. Takođe verujem u naše sudstvo, da će ovo dobiti pravičan epilog, tako da ipak su se nekako kockice složile posle golgote. Ovo je u kratkim crtama, a mogla bih da napišem knjigu kroz šta sam prošla. Eto doći će dan kad ću moći da pokažem svu lekarsku dokumentaciju, pa će svima biti jasnije - poručila je ona za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading