BIZARNO! Vozač prvo UDARIO U DIVLJU SVINJU, pa se zakucao u autobus: OVO SU DETALJI STRAVIČNOG UDESA KOD ČAČKA!

Autor: D.B.

Hronika

03.01.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastale ogromne gužve na putu.

BIZARNO! Vozač prvo UDARIO U DIVLJU SVINJU, pa se zakucao u autobus:  OVO SU DETALJI STRAVIČNOG UDESA KOD ČAČKA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Vozač putničkog automobila udario je prvo u divlju svinju, a zatim u autobus koji se kretao iz suprotnog smera, rezultirajući ozbiljnim posledicama.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Čačak - Požega kod Pokovraće, kada je na licu mesta nastradao tinejdžer (18). U nesreći je povređena i devojka (17).


Dok traje uviđaj, magistralni put je zatvoren, što je dovelo do stvaranja ogromnih kolona vozila. Prema rečima očevidaca za agenciju RINA, "reno" koji je bio uključen u udes, potpuno je smrskan, što svedoči o težini sudara i ozbiljnosti situacije na licu mesta.

Jedna osoba, ženskog pola i starosti sedamnaest godina, zadobila je povrede u ovoj teškoj saobraćajnoj nezgodi. Ona je odmah prevezena vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Čačku, gde je primljena na Urgentno odeljenje. Nakon dijagnostičkih procedura, lekari su potvrdili da je njeno zdravstveno stanje stabilno, pružajući nadu u uspešan oporavak.

Ova saobraćajna nezgoda još jednom ukazuje na važnost opreznosti u saobraćaju i poštovanja propisa, kao i na potrebu za dodatnim merama bezbednosti na putu kako bi se smanjio broj sličnih incidenata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading