PORODICA MILIJANOVIĆ KAO DA ŽIVI U "NOVOGODIŠNJEM FILMU": Dom im sija kao LAS VEGAS: Svi koji prođu magistralom ostanu ŠOKIRANI kada ugledaju nekoliko hiljada lampica!

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav prizor se ne sreće često u Srbiji.

PORODICA MILIJANOVIĆ KAO DA ŽIVI U "NOVOGODIŠNJEM FILMU": Dom im sija kao LAS VEGAS: Svi koji prođu magistralom ostanu ŠOKIRANI kada ugledaju nekoliko hiljada lampica!

Foto: RINA

Selo Vapa, smešteno pored magistrale, trenutno privlači pažnju svih prolaznika svojom nestvarnom prazničnom scenom. Dvorište porodice Milijanović pretvoreno je u pravu bajku sa Sneškom Belićem, irvasima i Deda Mrazom koji mame osmehe svima koji zastanu da ih posmatraju.

Hiljade lampica koje očaravaju

Svako ko prođe pored dvorišta porodice Milijanović ne može da ne primeti nekoliko hiljada novogodišnjih lampica koje obasjavaju dvorište čak i u najmračnijim noćima. Iako tačan broj lampica nije poznat, porodica se trudila da svaki kutak dvorišta zablista u prazničnom sjaju.

Vesna Milijanović otkriva da je ideja za ukrase nastala iz želje da njihovo dvorište zablista poput pravog luna parka. Trud oko ukrašavanja trajao je dva do tri dana, a posebnu ulogu imao je suprug koji je električar i koji je bio glavni majstor u postavljanju lampica.

 

Ove godine, porodica Milijanović odlučila se da obnovi i proširi svoje novogodišnje ukrase, delom i zbog novog člana porodice koji je uneo dodatnu radost u njihove praznike. Danica Milijanović ističe da su dobili mnogo pozitivnih komentara i poruka o lepoti njihovog dvorišta, te da je to izazvalo veliko oduševljenje u njihovoj zajednici.

Iako su neke ukrase sami napravili, kao što je veliki poklon Deda Mraza u sankama sa irvasima, porodica Milijanović priznaje da će teže biti skinuti ukrase kada praznici prođu, nego što je bilo okititi čitavo dvorište.

Dvorište porodice Milijanović nije samo lokalna atrakcija, već se vidi čak i sa nekoliko kilometara udaljenosti, što privlači pažnju svih prolaznika. Međutim, dok će mnogi zastati da se dive ovoj prazničnoj čaroliji, neosporno je da će se na januarskom računu za struju sijati i nekoliko nula više.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading