POZNATI VODITELJ KRIJE KAKVU SUPRUGU IMA, ONA JE PRELEPA DOKTORKA: 17 godina je stariji od nje, a umalo mu je nije maznuo jedan kolega!!

Autor: M. K. V.

Zabava

04.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Maja Nedeljković je trenutno na subspecijalizaciji iz kliničke transfuziologije.

POZNATI VODITELJ KRIJE KAKVU SUPRUGU IMA, ONA JE PRELEPA DOKTORKA: 17 godina je stariji od nje, a umalo mu je nije maznuo jedan kolega!!

Foto: Printskreen/RTS

 

Voditelj takmičenja "Zvezde Granda" Voja Nedeljković u dugom je i skladnom braku sa doktorkom Majom Nedeljković, koja je od njega mlađa čak 17 godina.

On je često isticao kako svojoj ženi pruža podršku u svemu što radi, kao i ona njemu.

 

Republika

Foto: instagram.com/vojanedeljkovic

Maja i Voja Nedeljković su već 20 godina u skladnom braku

 

Naime, ona je uspešna lekarka koja je diplomu Medicinskog fakulteta stekla na Univerzitetu u Beogradu, a zatim je završila i specijalizaciju iz transfuzijske medicineje i radi kao specijalista transfuziologije u Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Trenutno je na subspecijalizaciji iz kliničke transfuziologije i radi na Odeljenju za pretransfuziona ispitivanja, distribuciju krvi i produkata od krvi, gde se sprovode pretransfuziona testiranja kod primalaca sa ciljem postizanja maksimalnog terapijskog učinka transfuzije i sprečavanja nastajanja akutnih i odloženih posttransfuzionih reakcija kod primalaca krvi i komponenata krvi. U tom svojstvu nedavno je gostovala i u naučno-obrazovnom programu na RTS u emisiji koja se između ostalog bavi i zdravljem.

 

Foto: Printskreen/RTS

Dr Maja Nedeljković završila je specijalizaciju, a sada je i na subspecijalizaciji

 

Lepa supuruga poznatog voditelja, inače, je član udruženja transfuziologa Srbije i Srpskog lekarskog društva, učesnik brojnih nacionalnih i internacionalnih kongresa i u profesionalnom radu, ali i u svakodnevnom životu. Ona se trudi da podstakne sve one koji mogu da daju krv da to urade bez odlaganja jer smatra da savremena medicina ne postoji bez transfuzije, kao i da je to najbolji put humanosti.

Podsećanja radi, Voja Nedeljković je jednom prilikom ispričao da je svoju ženu, sa kojom je već dve decenije u srećnom braku, upoznao slučajno na Trećem kanalu na kom je svojevremeno radio, ali da su bliži kontakt uspostavili na manifestaciji koju je umesto njega trebalo da vodi njegov kolega Dejan Pantelić.
- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu - opisao je voditelj u vidu anegdote početak veze sa današnjom suprugom i naglasio da se njihov odnos veoma brzo razvijao.

 

 

Posle samo nekoliko meseci zabavljanja, započeli su i zajednički život, a ubrzo zatim se rodio i njihov sin Đorđe.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading