SVEŠTENIK SAM SEBI ODSEKAO "PONOS": Za sve je kriv KRPELJ, ovo je najšokantniji slučaj IKADA!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudan slučaj završio se kobno.

SVEŠTENIK SAM SEBI ODSEKAO "PONOS": Za sve je kriv KRPELJ, ovo je najšokantniji slučaj IKADA!

Foto: Shuttestock

U malom selu u okrugu Češke Buđejovice, dogodio se neverovatan incident koji je šokirao lokalnu zajednicu. Češki sveštenik pronađen je u svojoj kući sa teškim povredama polnog organa, koje je sam sebi naneo nakon što je ujed krpelja izazvao psihotičan napad. O ovom čudnom slučaju pisali su svi mediji, a rasplet priče će vas iznenaditi.

Teške povrede i borba za život

Vatrogasci su morali da provaljuju kroz troja vrata kako bi došli do sveštenika, a on je zatečen sa teškim povredama polnog organa. Njegovo stanje se pogoršalo nakon što je završio u bolnici, gde je bio stavljen u indukovanu komu i bio priključen na respirator kako bi mu se pomoglo da diše. Sveštenik je bio u komi čak 10 dana, a njegovo trenutno stanje nije poznato, prenosi "Dejli mejl".

Foto: Shutterstock

Češki sveštenik pronađen je u svojoj kući sa teškim povredama polnog organa, koje je sam sebi naneo nakon što je ujed krpelja izazvao psihotičan napad


Ujed krpelja izazvao encefalitis

Vikar Češke Budjejovice, David Hencl, otkrio je da je sveštenik oboleo od encefalitisa izazvanog ujedom krpelja. Iako je Hencl naveo da su povrede relativno male, nekoliko izvora je otkrilo da su svešteniku morale da se amputiraju genitalije. Dodatno, sveštenik je pretrpeo virusnu infekciju dok je bio u bolnici, što je dodatno zakomplikovalo njegovu zdravstvenu situaciju.

Iako je policija isključila mogućnost da je svešteniku povrede naneo neko drugi, ovaj slučaj će ostati upamćen kao jedan od najšokantnijih u okrugu Češke Budjejovice. Sveštenikova borba za život nakon ujeda krpelja ostavlja ljude u zajednici zabrinutim, dok se nadaju njegovom što bržem oporavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading