MARIJA ŠERIFOVIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Hteli da joj IZBIJU OKO, pevačica pobesnela nakon INCIDENTA!

Autor:

Zabava

08.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica jasnog stava da nasilnika treba kazniti.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Hteli da joj IZBIJU OKO, pevačica pobesnela nakon INCIDENTA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija

Marija Šerifović je krajem godine doživela stres, te prvi put u životu prekinula koncert ranije zbog bahate i bezobrazne publike. Kako je i sama priznala, mogla je ostati bez oka, a za čoveka koji ju je gađao petardama kaže da ga treba zatvoriti.

Republika

Foto: Instagram/serifovic

Marija van sebe nakon incidenta u Zenici

Naime, Mariju su na koncertu u Zenici gađali petradama, zbog čega je ona poludela, te na mikrofon psovala čoveka koji je zamalo nije izbio oko.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović zamalo ostala bez oka

- Moram da kažem da je meni sve do tog trenutka bilo fantastično, zato što ja zaista uvek širom otvorenog srca idem u Bosnu i Hercegovinu. Sa emotivnog aspekta ne želim da dozvolim sebi da mi taj događaj pokvari utisak o tom gradu i o tim ljudima. Ludaka je uvek bilo i sve ih je više rekla bih. Stvarno ne vidim ništa kul u tome da se pevač bilo čime gađa, pogotovo petardama, tako da svima vam savetujem malo veću dozu samopoštovanja. Vidim da je veliki broj lkjudi to pozdravio, ima i onih "sram te bilo". Gospodo draga, ja stvarno ne bih da ostanem bez oka, deo opreme je izgoreo, pokvario se, ali ništa što novcem ne može da s enadomesti, tako da zdravlje svih nas je ok. Ovo je prvi put. Daleko bilo, jadni ti roditelji, ali još jadnija ta deca - rekla je Marija.

Republika

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Marija Šerifović se ne odvaja od sina u svemu je pomaže majka Verica

Inače, Marija je krajem 2023. godine postala majka i od tada aktivno deli deli svoje iskustvo roditeljstva sa javnošću. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila trenutak iz svakodnevnog života sa sinom Mariom, ističući da su u "slatkim mukama". Na fotografiji na kojoj je vidno pospana i sa podočnjacima, nasmejala je pratioce uz poruku "36 dana i nastaviće se", uz muziku iz igrice "Super Mario". Međutim, nakon ovog laganog trenutka, Marija je prešla na veoma ozbiljnu temu. Postavila je pitanje svim roditeljima o fotografisanju i objavljivanju fotografija i video snimaka maloletne dece. Ovo pitanje otvara važnu diskusiju o privatnosti dece u digitalnom dobu i postavlja izazov svim roditeljima koji su aktivni na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading