ZAMISLI DA DOBIJEM DEVOJČICU, ŠTA BIH RADILA! Kuma Marije Šerifović priznala čega se pevačica plašila, pa otkrila da NOĆIMA NE SPAVA!

Autor:

Zabava

18.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija prvi put prošetala sa sinom po Los Anđelesu.

ZAMISLI DA DOBIJEM DEVOJČICU, ŠTA BIH RADILA! Kuma Marije Šerifović priznala čega se pevačica plašila, pa otkrila da NOĆIMA NE SPAVA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović

Kuma Marije Šerifović, Milena Đergović progovorila je o trenutku kada je prvi put ugledala pevačicinog sina, malog Maria, te otkrila čega se Marija najviše plašila.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Marija Šerifović uživa u majčinstvu

Naime, popularna pevačica je početkom decembra dobila sina uz pomoć surogat majke i rođen je u Los Anđelesu. A sada je njena kuma otkrila o čemu je sve pričala sa Marijom, te kakoona izgleda, budući da noćima ne spava.

- Ništa lepše u životu nisam videla. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga videla nisam mogla da verujem koliko je lep. Mariju sam videla, ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada biće trka između nas i Verice ko će da brine o njemu. Marija mi je rekla: "Zamisli da dobijem devojčicu, šta bih radila" i eto dobila je dečaka jer ga je i želela - priznala je Milena za Blic.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović u prvoj šetnji sa sinom

Inače, Marija je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz prve šetnje sa njim. Naime, Marija je snimila video kako gura kolica tokom sunčanog dana i uz to dodala emotikone koji su dočarali koliko ona uživa u novoj životnoj etapi i ulozi majke. Prizor koji je Marija pdoelila na društvenim mrežama oduševio je njene pratioce, koje sad s velikim iščekivanjem prate svaku njenu obajvu, kako bi videli kako Marija provodi vreme sa Mariom. 

Podsećamo da je Marija govorila o procesu i kako izgleda kad neko želi da dobije dete uz pomoć surogat majke. 

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - rekla je nedavno Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading