ZALUDEO PREMIJER LIGU, A LEPOTICA MU UKRALA REFLEKTORE! Evo KO je Supruga Đorđa Petrovića kojoj se DIVI cela ENGLESKA!

Autor:

Sport

08.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman ima čime da se podiči, pored zvanja prvog golmana Čelsija.

ZALUDEO PREMIJER LIGU, A LEPOTICA MU UKRALA REFLEKTORE! Evo KO je Supruga Đorđa Petrovića kojoj se DIVI cela ENGLESKA!

Foto: printscreen/instagram:_djinapetrovic_

Srpski golman Đorđe Petrović proživljava najbolje dane u karijeri. Posle povrede Roberta Sančeza, zadobio je mesto prvog golmana Čelsija, a deluje kao da ga povratak Španca neće poremetiti među stativama dvostrukog šampiona Evrope. 

Međutim, izgleda da mu je njegova lepša polovina oduzela sve reflektore. Prava lepotica, Đina Petrović, šarmira sve prisutne na tribinama Stamford Bridža ove sezone. 

 

 

Svi se pitaju ko je prelepa devojka koja podržava mladog golmana u toku mečeva Čelsija u Premijer ligi. 

U pitanju je bivša Mis Srbije, koja je takođe učestvovala u izboru za Mis sveta 2021. godine. Pored svog vanrednog izgleda, Đina ima i istaknut ukus za modu. Ne oslanjajući se samo na svog muža, mlada žena na svoje ime poseduje i brend svoje odeće. 

 

 

Mladi bračni par je takođe nedavno objavio da iščekujue dete, tako da sve cveta u kući Petrovića ove godine. 

 

 

S obzirom da njen muž briljira na engleskim terenima ove sezone, vrlo je verovatno da će Srpkinja dobijati još više medijskog prostora kako vreme bude prolazilo. O njoj je već pisao renomirani sportski list "Mundo Deportivo" i španski novinari nisu propustili da naglase izgled koji pleni sve prisutne na utakmicama Čelsija u ovogodišnjem izdanju Premijer lige. 

 

 

Već bismo mogli da je vidimo na sledećem meču na kome će se izabranici Maurisia Poketina suočiti sa ekipom Midlzbroa u okviru polufinala Liga kupa. Sigurni smo da će i ovaj put Petrovićeve bravure na golu ulepšati Đinina uvek zavidna pojava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading