POKETINO PRIČAO HVALOSPEVE O SRPSKOM GOLMANU! Argenitinac VELIČAO Petrovića pred NOVI IZAZOV!

Autor:

Sport

05.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman kupi simpatije čitavog Londona.

POKETINO PRIČAO HVALOSPEVE O SRPSKOM GOLMANU! Argenitinac VELIČAO Petrovića pred NOVI IZAZOV!

Foto: Tanjug/AP

Srpski golman Đorđe Petrović briljira među stativama Čelsija ove sezone. Povreda Roberta Sančeza došla je kao sreća u nesreći za londonski klub. Sada, kada je mladi čuvar mreže dobio priliku na par utakmica da pokaže šta ume, kupio je simpatije većine fudbalskih stručnjaka. 

Onaj najbitniji je svakako prvi trener Čelsija, Maurisio Poketino. Argentinac je u izjavi pred duel sa Preston Nort Endom u FA kupu kratko, ali velikodušno, pohvalio Petrovića.

- Petrović? Impresioniran sam, srećan i zadovoljan. On je veliki profesionalac. Pokazuje da može da se nosi sa pritiskom - izjavio je argentinski stručnjak o novom igraču svog kluba.

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Golman Plavaca debitovao je u prvenstvenom duelu sa Evertonom kada se povredio Roberto Sančez, a u sledećoj utakmici Liga klupa protiv Njukasla bio je jedan od junaka u penal-seriji. To mu je očigledno podiglo samopouzdanje pošto je nastavio da brani dobro i u Premijer ligi.

Čelsi se i pored Petrovićevih bravura prilično muči u ligi. Kao jedna od najmlađih ekipa, pokazali su da mogu da se nose sa najjačima, ali i da im fali dosta iskustva. Trenutno zauzimaju desetu poziciju na tabeli Premijer lige i deluje da evropski fudbal neće biti na Stamford bridžu ni sledeće sezone. 

Utakmica Čelsija i Prestona igra se u subotu od 18.30 časova na terenu Petrovićeve ekipe, a nakon toga ih očekuje meč Liga kupa protiv Midlzbroa. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading