OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ! Fudbaler Rena izdao SAOPŠTENJE! Ovako je stavio TAČKU na optužbe iz Rena!

Autor:

Sport

11.01.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista se našao u nezavidnoj situaciji.

OGLASIO SE NEMANJA MATIĆ! Fudbaler Rena izdao SAOPŠTENJE! Ovako je stavio TAČKU na optužbe iz Rena!

Foto: Vikipedia

Ne smiruje se situacija između Nemanje Matića i francuskog Rena. Nakon što se klub oglasio zvaničnim saopštenjem, isto je učinio i srpski vezista.

Matić je na svom Instagram profilu naveo da ne postoji bilo kakav nesporazum sa upravom kluba, te da će se u skorije vreme staviti na raspolaganje treniru i saigračima.

Navodno je problem ispao zbog toga što uprava kluba nije upisala Matićevu decu u internacionalnu školu, što mu je bilo obećano kada je dolazio.

Foto: printscreen/instagram

Objava Nemanje Matića na Instagramu

- Dragi navijači, želim da okončam sve spekulacije i kažem da sam prošlog leta bio počastvovan pozivom Rena da budem važan deo projekta kojem je bio neophodan igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu, mogu da potvrdim da je klub bio izuzetan za sve igrače, posebno mlade. Nažalost, mojom greškom, nisam uspeo da adaptiram privatne stvari sa profesionalnim. Nisam uspeo da upišem decu u Internacionalnu školu u koju smo želeli od početka godine. To je razlog zbog kojih sam bio odsutan poslednja tri dana kako bih rešio veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren gde ću odlučiti o novim koracima zajedno sa klubom - naveo je Matić na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading