GUDELJ SE OGLASIO NAKON OPERACIJE! Podelio FOTOGRAGFIJU na društvenim mrežama! Reči predsednika Sevilje HRABRE sve u taboru "orlova"!

Autor:

Sport

11.01.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista doživeo tešku povredu u meču protiv Atletik Bilbaa, oglasio se sada prvi put posle operacije.

GUDELJ SE OGLASIO NAKON OPERACIJE! Podelio FOTOGRAGFIJU na društvenim mrežama! Reči predsednika Sevilje HRABRE sve u taboru "orlova"!

Foto: star sport

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj imao je tešku povredu meniskusa levog kolena, na utakmici njegove Sevilje prethodnog četvrtka sa Atletik Bilbaom.

On se oglasio za Republiku.rs i potvrdio učešće na Evropskom prvenstvu sa "orlovima", da se posle usledila ekspresna operacija.

Nakon hirurškog zahvata, adut selektora Dragana Stojkovića Piksija je na društvenim mrežama podelio fotografiju koju je prethodno okačio predsednik kluba Hose Marija del Nido Karasko, uz poruku:

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

- Jedan dan manje do tvog povratka. - oglasio se predsednik Sevilje, Hose Marija del Nido Karasko.

Prema procenama, Nemanja Gudelj će pauzirati do tri meseca, ali se prema potvrdi iz FSS očekuje da sjajni vezista bude u ekspediciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading