NA OVO SE ČEKALO GOTOVO DVE DECENIJE! Superligaš napravio REKORDAN transfer! Srpski napadač IDE u Francusku!

Autor:

Sport

11.01.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao obavili su čelnici IMT.

NA OVO SE ČEKALO GOTOVO DVE DECENIJE! Superligaš napravio REKORDAN transfer! Srpski napadač IDE u Francusku!

Foto: Starsport

Doskorašnji napadač IMT Miloš Luković postaće novi fudbaler Strazbura. Kako piše uvek dobro obavešteni Fabricio Romano, dogovor bi trebalo da bude stavljen na paraf u najskorije vreme, a celokupan transfer iznosiće 5.500.000 evra. 

Prema tim podacima, Lukovićev potpis postaće najvredniji u poslednjih 18 godina ako se obračuna novac dobijen iz inostranstva, a da ne ide na račun večitih rivala Crvene zvezde i Partizana.

Naime, pre 18 godina, sada već davne 2006. je OFK Beograd prodao tada talentovanog Slobodana Rajkovića u premijerligaša Čelsi za 5.200.000 evra, dok je u međuvremenu bilo još dobrih transfera u prelaznom roku. Najsvežiji primer je TSC iz Bačke Topole, koji je prodao Petra Ratkova u austrijskog šampiona Salcburg za 5.000.000 evra.

 

 

Ovog puta, IMT će inkasirati 5.300.000 evra i tako nadmašiti transfer rekord nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Slobodana Rajkovića.

Za talentovanog 18-godišnjaka je bio zainteresovan i moskovski Spartak, ali je u foto finišu trijumfovao francuski prvoligaš Strazbur. 

Inače, ova ekipa je jedan od razvojnih timova upravo Čelsija, pa ukoliko Luković nastavi sa sjajnim partijama kao u dresu novobeogradskih "traktorista" mogao bi u skorije vreme da obuče dres kluba sa Stamford bridža. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading