EKSKLUZIVA FABRICIJA ROMANA: Iz Superlige u Francusku za PET MILIONA evra!

Autor: P. Z.

Sport

04.01.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strazbur zagrizao za srpskog napadača.

EKSKLUZIVA FABRICIJA ROMANA: Iz Superlige u Francusku za PET MILIONA evra!

Foto: Starsport

Miloš Luković protiv Partizana

Mladi napadač IMT-a sa Novog Beograda Miloš Luković nalazi se na meti francuskog Strazbura!

Kako prenosi najveći transfer insajder u svetu fudbala Fabricio Romano, francuski prvoligaš će na račun "traktorista" uplatiti punih pet miliona evra.

Italijanski transfer guru navodi da pregovori idu brzo i da su u poodmakloj fazi.

Inače, Luković je tek pre mesec i po dana postao punoletan, a ove sezone je za IMT na 20 utakmica u svim takmičenjima postigao 11 golova, uz jednu asistenciju.

Od tih 20 mečeva, Luković je na 18 bio starter, od čega je 16 odigrao čitavih, a na preostala dva je izlazio u samoj završnici.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Luković

Osim na mestu najisturenijeg napadača, kapiten IMT-a može da odgovori i zahtevima na obe krilne pozicije, ali je velika šteta koristiti ga na njima, pošto ima izvanredan osećaj za gol.

Mladi Luković je i u prethodne dve sezone igrao za prvi tim IMT-a, za koji je od početka rutinski tresao mreže protiv znatno starijih, iskusnijih i snažnijih igrača. Tokom te dve godine je nastupao u Prvoj ligi Srbije, a onda je ove sezone usledila debitantska superligaška sezona, u kojoj je samo Partizanov Mateus Saldanja postigao više golova od golobradog napadača "traktorista".

Miloš Luković je nastupao za sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a sada je član mlade reprezentacije, u kojoj igra sa dosta starijim fudbalerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading