NIJE HTEO DA IGRA EVROKUP, ALI SU PARE BILE OGROMNE: Panter priznao da je zbog LUDE PLATE došao u Partizan (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

04.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi razlog je, naravno, rad sa Željkom Obradovićem.

NIJE HTEO DA IGRA EVROKUP, ALI SU PARE BILE OGROMNE: Panter priznao da je zbog LUDE PLATE došao u Partizan (VIDEO)

Foto: twitter.com/KK Partizan

Američki košarkaš Kevin Panter jedan je od najboljih koji su nosili dres Partizana u 21. veku. Međutim, navijači "parnog valjka" ne bi imali priliku da ga bodre, da klub nije izdvojio ogromnu svotu novca za njegovo dovođenje.

Kapiten crno-belih je sada detaljno objasnio kako su tekli pregovori sa klubom iz Humske.

- Partizan se pojavio niotkuda. Agent me je nazvao i rekao da je Partizan zvao. Hteli su da vide šta planiram, jer sam i dalje slobodan agent. U tom trenutku, doveli su Željka Obradovića. On neće igrati (Evroligu, prim.aut), to je ludo. Zvali su, agent je bio u fazonu da ih oduvamo. Zvali su ponovo i pitali koliko želim. Agent im je rekao, dali su nam cifru. Došao je i rekao mi je da ima ugovor, da su poslali šta želimo i da su ozbiljni - rekao je Panter gostujući u "Rip & go" podkastu.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Plata i Željko Obradović su bili ključni da pristane da dođe.

- Trener je hteo da razgovara sa mnom, već sam ga znao. To je najtrofejniji trener u istoriji u Evropi. Pričali smo gde želimo da dovedemo tim, kako želim da rastem kao igrač. To je bilo ludo. Ja koji sam igrao Fajnal-for da ne igram Evroligu. Ali iz ugla novca je i te kako imalo smisla - dodao je Panter i prasnuo u smeh.

Kada je došao do daha posle smejanja, nastavio je u ozbiljnijem tonu.

- Samo sam realan. Obe strane moraju da imaju smisla. Košarkaška strana nije imala smisla. Razmišljao sam da moram da ostavljam svoj trag u Evroligi. Trener je rekao da ćemo biti u Evroligi sledeće godine. Baskonija me je tražila, ali nisam hteo da idem tamo. Milano me je tražio nazad, ali brojke nisu imale smisla. Rekao sam uradimo to, brojke su imale smisla. Da nije bio on, to nije bilo koji evroligaški trener, to je on, ne bih to uradio. Mislio sam da ćemo u drugoj igrati u Evroligi jer smo mi Partizan i imamo istoriju igranja u tom takmičenju i da ćemo sa tim trenerom dobiti specijalnu pozicnicu. Odradio sam tu sezonu u Evrokupu, a posle toga je nastala ludnica - zaključio je Amerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading