KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE O BRAKU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Javnost šokirana, ovo su godinama krili!

Autor:

Zabava

04.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je otkrila nove detalje o "fiktivnom" braku sa Duškom Tošićem.

KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE O BRAKU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Javnost šokirana, ovo su godinama krili!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša otvorila je dušu o svom privatnom životu. Kako je ispričala, sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem je u braku samo na papiru, a ljubav nije obostrana. Naime, Jelena je u iskrenoj ispovesti priznala da ona njega i dalje voli i da mu je sve oprostila, a da on njoj nije.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - rekla je Karleuša, te izazvala raznolike rekcije na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

I dan-danas se spekuliše o njihovom odnosu, a Karleuša je dodatno sve bacila u rebus, nakon nastupa u novogodišnjoj noći, kada su je novinari upitali kako se njenom suprugu dopao autfit.

Na pitanje kako se Dušku Tošiću dopao njen atufit, te da li je imao komentar, Karleuša je izjavila – ne.

- Duško već duže vreme nema komentar na mene - izjavila je Jelena Karleuša za Telegraf.

Karleuša je ranije govorila o tome da ona i Duško nisu u dobrim odnosima, da je njihov brak fiktivan i samo na papiru, a svojevremeno je objavila i saopštenje u kojem je rekla da se razvodi, te ga je vrlo brzo obrisala sa svojih društvenih mreža, a pevačica iz dana u dan iznenadi novim informacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading