KARLEUŠA OTKRILA VELIKU TAJNU O TEI TAIROVIĆ I ZVEZDAMA GRANDA: Prekinula ćutnju, pa priznala ŠOK detalje!

Autor:

Zabava

30.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila o pevačici Tei Tairović.

KARLEUŠA OTKRILA VELIKU TAJNU O TEI TAIROVIĆ I ZVEZDAMA GRANDA: Prekinula ćutnju, pa priznala ŠOK detalje!

Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno otkrila da je oduvek bila u stanju da prepozna taj "iks" faktor kod mladih izvođača. U svojoj karijeri, imala je priliku da podrži mlade talente, među kojima se ističe Tea Tairović, danas uspešna muzička zvezda.

Jelena je istakla da je bila jedina koja je prepoznala potencijal u mladoj Tea Tairović tokom njenog učešća u takmičenju Zvezde Granda. Uprkos negativnim komentarima i hejtu, Karleuša je istrajala u svojoj podršci Tea, ističući da je prepoznala nešto posebno u njoj, iako možda nije bila najbolja pevačica u tradicionalnom smislu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

 

Evo na primer, Tea Tairović.  Nju sam jedina gurala, da nije bilo mene, ispala bi u prvom krugu. Toliko su je hejtovali - počela je Jelena i dodala:

- Ali ja sam osetila to nešto, bez obzira što ona nije bila u tom pevačkom smislu dobra, ali imala je nešto i provlačila sam je iz kruga u krug i hvalila - rekla je ona za WTF radio.

Tea je danas jedna od najpopularnijih mlađih pevačica u regionu, a pored velikog broja nastupa, ove godine je održala i spektakularan koncert na Tašmajdanu u Beogradu.

 

Danas, Tea Tairović je jedna od najpopularnijih mlađih pevačica u regionu. Njena popularnost se ogleda kroz veliki broj nastupa, a posebno se ističe spektakularni koncert koji je održala na Tašmajdanu u Beogradu ove godine. Njen uspon od "izbačene" iz takmičenja do zvezda regionalne muzičke scene predstavlja inspirativnu priču o uspehu i istrajnosti.

Jelena Karleuša je svojim primerom i podrškom Tea Tairović pokazala da talenat i harizma mogu preći prepreke, te da je ponekad dovoljan samo jedan glas podrške kako bi se mladi talenat vinuo ka vrhuncu popularnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading