JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pogledajte kako je okitila dvorac na Dedinju, OVE detalji viđate samo na filmovima!

Autor:

Zabava

23.12.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša napravila je pravu novogodišnju čaroliju!

JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pogledajte kako je okitila dvorac na Dedinju, OVE detalji viđate samo na filmovima!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica, i ove godine je napravila pravu novogodišnju bajku u svom velelepnom domu na Dedinju. Pevačica je nedavno privukla pažnju javnosti svojom iskrenošću u jednoj ispovesti, otvarajući dušu i otkrivajući brojne privatne detalje o kojima javnost nije imala informacije. Ova iskrenost je izazvala oduševljenje kod publike, koja je tada imala priliku da vidi drugačiju stranu poznate ličnosti.


Jelena Karleuša sa svojom porodicom živi u raskošnoj vili na Dedinju, koja svake godine pre dočeka Nove godine zasija u punom sjaju. Ove godine, javnost je imala priliku da vidi kako je Jelena prevazišla samu sebe. Za dekoraciju svog doma, mediji pišu da je navodno izdvojila nekoliko desetina hiljada evra.

 

U njenom domu možemo pronaći čak četiri jelke, od kojih se tri nalaze jedna pored druge i ukrašene su lampicama, dok je četvrta smeštena u dnevnoj sobi sa brojnim ukrasima. Osim jelki, dvorište vile takođe je okićeno, a posebnu pažnju privlači ogromni irvas koji sija. Nema sumnje da je Jelena uložila trud i sredstva kako bi stvorila pravu bajku za sebe i svoju porodicu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 


Nedavno se Jelena pojavila u javnosti sa Deda Mrazovima, gde je iznela sočnu izjavu koja je izazvala pažnju medija i javnosti. "Nisam morala da sedim deki u krilu da bih dobila sve želje, kao neke devojke", rekla je Jelena, naglašavajući svoju samostalnost i snagu da sama ostvari svoje želje.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju kreativnost i sposobnost da stvori magičnu atmosferu u svom domu, privlačeći pažnju javnosti svojim izuzetnim novogodišnjim dekoracijama i iskrenošću u javnim nastupima.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Jelena je otvorila dušu i otkrila reakcije supruga, Duška Tošića, na njenu javnu ispovest o njihovom braku, a priznala je i da očekuje tužbu od advokata Bojana Karića:

- Haha, Bojan se nije javio, čekam neku tužbu, njegov advokat da se oglasi, on to voli... Duško nije imao nikakav komentar u kući... Bez obzira što su reakcije bile pozitivne, ja ne znam šta mi se desilo, pokuljalo je ono što je godinama čučalo u meni, ne znam šta je toliko trigerovalo ljude, da plaču, da promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni 3% od onoga što jeste moj život zapravo - priznala je Jelena za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading