KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS IZJAVOM: "Kad mi neko kaže da sam baba smršam 100 grama"

Autor:

Zabava

28.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša očitala lekciju!

KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS IZJAVOM: "Kad mi neko kaže da sam baba smršam 100 grama"

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

U doba ejdžizma kada se glorifikuju samo mladost i lepota javnim ličnostima nije lako. Svi komentarišu njihove nove bore i sede vlasi, ali pevačica Jelena Karleuša godine ne krije.

Pevačica svoje rođendane dočekuje sa radošću, a zašto i ne bi kada izgleda bolje od dvostruko mlađih devojaka. Liniju je uspela da dovede do savršenstva, pa je sa pravom odbrusila svima onima koji je vređaju zbog činjenice da je napunila 45. godina.

 

- Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama.Svaki put kada neko kaže da su žene 'babe' sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar.

- Svaki put kada neko kaže da su žene 'stare' u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija. Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada običćno nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! - napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu i dobila veliku podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading