"ŠAMARAO BIH KARLEUŠU!" Desingerica otkrio svoje FANTAZIJE, Jelena mu rasplamsala maštu!

Autor:

Zabava

02.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica odgovorio Jeleni Karleuši, pa otkrio njihove zajedničke planove.

"ŠAMARAO BIH KARLEUŠU!" Desingerica otkrio svoje FANTAZIJE, Jelena mu rasplamsala maštu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragomir Despić Desingerica već duže vreme u centru je medijskih dešavanja. Njegovi nastupi su česta tema za komentarisanje, otkako su se pojavili snimci na kojima svoju publiku poliva alkoholnim pićima, gađa nošenim čarapa i udara patikama po glavi, za koje mnoge javne ličnost smatraju da nisu primerene.

Nedavno ga je iskomentarisala i Jelena Karleuša, a za razliku od ostalih kolega sa estradne scene - uputila mu je lepe reči, te čak i poželela i duet sa njim.

Republika

Foto: instagram

Jelena Karleuša

 

- Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak . To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju . Ne volim slinave i mlake ljude - rekla je pevačica o Despiću.

Njemu su se svidele ove Jelenine reči, pa joj je odmah odgovorio i otkrio da li će doći do zajedničke saradnje:

- Ja bih nju šamarao (smeh). Ja sam onako dominantniji tip.. Otkako me je javno prokomentarisala, svi ljudi mi se javljaju sa rečenicom "kad će duet" - rekao je Desingerica za domaće medije, pa otkrio da li će doći do zajedničke saradnje:

-  Radićemo nešto. Čim uhvatim neku rupu da mogu da se posvetim tome, da znam kako hoću to da zvuči, da bude neki demo i to… To će se desiti. Dobar je gas, nekako mi je dala domaći zadatak. Demonizovala je masu - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading