DESINGERICA RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU! Dobio jezivi telefonski poziv u toku emisije, a ova scena će vas zaprepastiti!

Autor:

Zabava

18.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica je priznao da ima samoubilačke misli, javnost u šoku zbog ove scene.

DESINGERICA RAZMIŠLJAO O SAMOUBISTVU! Dobio jezivi telefonski poziv u toku emisije, a ova scena će vas zaprepastiti!

Foto: Republika TV

Dragomir Despić, poznat i kao Desingerica, nije samo poznat po svojim neobičnim performansima na nastupima, već i po svom jedinstvenom humoru. Tokom gostovanja u jednom podkastu, Despić je pokazao svoju šaljivu stranu čak i kada se suočio sa neočekivanom situacijom. Naime, tokom razgovora sa voditeljem, primio je poziv od prijatelja koji ga je pitao da li ima samoubilačke misli. Umesto da se uzdrži od ovakvog javnog pitanja, Despić je iskoristio priliku da kroz humor odgovori na ovu tešku temu, priznajući da je sada zaista dobio takve misli, da bi zatim prasnulo u smeh. Ova neobična reakcija izazvala je smeh i kod voditelja, pokazujući koliko Despić ume da okrene svaku situaciju na šaljivu stranu.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@dragomirdespic_design

Desingerica

 

- Evo sad me pitaju da li imam samoubilačke misli, bajo - rekao je Despić osobi sa kojom je obavljao telefonski razgovor. 

- Sad sam ih dobio - rekao je on zatim, te prasnuo u smeh, a voditelj mu se priključio, te nije mogao da se obuzda.

Podsetimo, Dragomir je, stupivši na javnu scenu, bio na meti osude od strane brojnih kolega, a situacija se u poslednjem periodu znatno promenila, te mu je tako podršku pružila i pop diva Jelena Karleuša.

- Pričajte šta hoćete, ovaj lik kida. Govorim o vajbu, o energiji, o originalnom nastupu. Vidite kako publika prepoznaje... - poručila je Jelena objavivši snimak sa njegovog nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading