ŠOK REAKCIJA DUŠKA TOŠIĆA NA KARLEUŠINU ISPOVEST O NJIHOVOM BRAKU: Jelena otkrila šta se desilo u četiri zida! (VIDEO)

Autor: O.B. / M.I.

Zabava

20.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je otkrila kako je Duško reagovao na njeno priznanje o njihovom braku.

ŠOK REAKCIJA DUŠKA TOŠIĆA NA KARLEUŠINU ISPOVEST O NJIHOVOM BRAKU: Jelena otkrila šta se desilo u četiri zida! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Muzička zvezda Jelena Karleuša se pojavila u najprestižnijem beogradskom hotelu kako bi najavila svoj nastup za spektakularnu reprizu 2024. godine, tačnije 1. januara. Naime, pevačica je stigla društvu četvorice muškaraca obučenih u kostime Deda Mraza, a njihovo interesantno izdanje privuklo je pažnju prisutnih, ali ono što je posebno nateralo ljude da protrljaju oči bila je Karleušina pojava.

Jelena je, naime, zablistala u crnoj dugoj, uskoj haljini sa velikim prorezom oko stomaka, ističući svaki mišić i atribut na njenom telu. Njen izgled je ostavio čak i Deda Mrazove u čudu, a prisutne medijske ekipe nasmejala je svojim duhovitim komentarom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 

Jelena je otvorila dušu i otkrila reakcije supruga, Duška Tošića, na njenu javnu ispovest o njihovom braku, a priznala je i da očekuje tužbu od advokata Bojana Karića:

- Haha, Bojan se nije javio, čekam neku tužbu, njegov advokat da se oglasi, on to voli... Duško nije imao nikakav komentar u kući... Bez obzira što su reakcije bile pozitivne, ja ne znam šta mi se desilo, pokuljalo je ono što je godinama čučalo u meni, ne znam šta je toliko trigerovalo ljude, da plaču, da promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni 3% od onoga što jeste moj život zapravo - priznala je Jelena za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading