U ČAST POKOJNE MAJKE ODRŽALA KONCERT: Lena Kovačević se POTRESNIM rečima oprostila od voljene Nade! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica održala koncert u čast pokojne majke, pa se obratila publici na društvenoj mreži instagram!

U ČAST POKOJNE MAJKE ODRŽALA KONCERT: Lena Kovačević se POTRESNIM rečima oprostila od voljene Nade! (VIDEO)

Foto: Promo/Radio S

Nada Kovačević, majka popularne pevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca Dušana Kovačevića, preminula je 3. januara 2024. godine, a sahranjena je tri dana kasnije na Novom groblju u Beogradu. Pevačica se teška srca oprostila od majke, a u njenu čast održala je emotivni koncert.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila snimak sa koncerta, gde se vidi kako se poklanja publici sa bendom, pa se emotivnim rečima obratila svojim fanovima.

 - Bio je ovo sigurno najemotivniji koncert za mene do sada. U mamino ime i čast održali smo Božićni koncert pred vama koji ste nam poklonili srce. Hvala vam, sinoć ste vi meni bili potrebni više nego vama ja. Božićni koncert - jer nemamo sumnje u ono u šta verujemo i znamo srcem - napisala je Lena na Instagramu.

Podsetimo, Lena se nakon smrti majke oglasila na pomenutoj mreži i zahvalila publici što je uz nju u najtežim trenucima.

- Hvala svima od srca na tolikim porukama, iskreno sam zatečena i postiđena, jer bih volela da sam svakom od vas mogla lično da se zahvalim. Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule… Ja sam moju mogla da kanališem kroz muziku, pa je tako prošle godina nastala pesma inspirisana maminom situacijom "Ti si moj bol" – istakala je Lena nedavno na svom instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Nada i Lena Kovačević pre nekoliko godina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading