KEBA ISKOPIRAO DŽENIFER LOPEZ: Svi gledaju i ne veruju, snimak "zapalio" društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker postao viralan na društvenim mrežama!

KEBA ISKOPIRAO DŽENIFER LOPEZ: Svi gledaju i ne veruju, snimak "zapalio" društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Instagram/ jlo, ATA Images

Svetski poznata pevačica Dženifer Lopez nedavno je napravila pravu pometnju na društvenoj mreži TikTok kad je usnimila reklamu za svoju kompaniju, koja se bavi proizvodnjom alkohola. 

Pevačica je tada usnimljena kako sedi za stolom, a sve vreme izgleda kao da joj neko doliva vino u čašu, dok ona pokušava to da "stopira". Međutim, kada se kadar pomerio, publika je mogla da vidi da se pevačica našalila i da je sve vreme ona sipala sebi piće u čašu.

Snimak je postao viralan, a sada je pevačicu iskopirao naš folker Dragan Kojić Keba. On se usnimio isto kao Dženifer, ali sa dodatnik faktorom iznenađenja. Naime, Keba je na kraju zasvirao usnu harmoniku. Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a pevača su zbog toga nazvali Dženifer Kojić Kejlo

Inače, pevača je nedavno nekoliko kolega ocrnilo, zbog toga što im je, kako su naveli, "ukrao pesme". Kako je preneo "Svet", Nada Obrić je tvrdila da je Keba uzeo njen najveći hit, pesmu "Imao sam ljubav jednu".

- Pesmu sam snimila uoči samog rata, ne znajući da će da izbije haos. To je nenormalno krenulo da hvata publiku, pesma je buknula. Onda se desio rat. Kada se stanje smirilo, odjednom na televiziji vidim Kebu i čujem moju pesmu. Bila sam u šoku - ispričala je Nada.

Isti problem je imao i Ljuba Aličić, kada je Keba sa bugarskom pevačicom presnimio njegovu pesmu "Bogovi zemljom hode".

- On nije pevač, on je lopov koji kgrade pesme. Svi znaju za tu pesmu, to je moj megahit. NIje mi jasno šta su mislili? Da će je otpevati bolje od mene? Oni su obični somobi, ne znaju da pevaju, nikad njega nisam video da peva. Ja sam bolji pevač od njega u svakom slučaju, veća zvezda i ne pomaže mu to što me šikanira, budala jedna - pričao je Aličić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Antonio Ahel/ATAImages

Nada Obrić, Ljuba Aličić, Dragan Kojić Keba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading