OTAC UBIO ŠURAKA KOJI MU JE DEVET GODINA ZLOSTAVLJAO ĆERKU! Završena obdukcija, otkriveno kako je likvidiran!

Autor:

Svet

11.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saznao da mu je šurak zlostvaljao ćerku godinama, otac uzeo pravdu u svoje ruke.

OTAC UBIO ŠURAKA KOJI MU JE DEVET GODINA ZLOSTAVLJAO ĆERKU! Završena obdukcija, otkriveno kako je likvidiran!

Foto: Društvene mreže

Obdukcija tela Albanca (33) koji je devet godina zlostavljao nećaku, a kog je ubio šurak kada je saznao da mu zlostavlja ćerku, je završena. Utvrđeno je da ima prostrelnu ranu na stomaku i hematom na glavi, koji je nastao kada ga je šurak udario zadnjim delom puške u glavu.

Devojka se poverila ocu da je ''seksualno zlostavljana otkako je imala devet godina, a između 12. i 14. godine je došlo do silovanja''. Kada je imala 14 godina, rekla mu je da će sve otkriti ako nastavi da je zlostavlja, ali se on vraćao i ucenjivao je snimcima, te iznuđivao novac od nje.

Advokat oca je rekao da je devojka rekla sestrama o seksualnom uznemiravanju, ne o silovanju, ali nije imenovala nikog. Takođe, istakao je da otac želeo da zna šta se dešava sa novcem od kirije, a ona mu je tada priznala da je silovana i ucenjivana, ali počinioca nije otkrila.

- Nakon toga su došli kod mene da vidimo kako ćemo se nositi sa problemom. Spremali smo se da podnesemo tužbu, očekivali smo da nam kaže ko je osoba. Otac je u utorak rano ujutru saznao o kome se radi nakon što je pritiskao ćerku da mu kaže - rekao je advokat i istakao da je devojka imala snimke na kojima se vidi kako je tridesetrogodišnjak ucenjuje, ali ih ocu nije pokazala.

- Umesto toga mu je pokazala poruke koje dokazuju ono što je rekla - dodao je advokat i rekao:

- Posle incidenta je bio u tragičnom stanju, rekao mi je šta se desilo i savetovao sam ga da obavesti vlasti i preda se, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ubio šuraka koji mu je zlostavljao ćerku

Podsetimo, otac je nakon što je saznao da mu je ćerka devet godina zlostavljana, ubio svog šuraka.

Rekao je da je primetio da njegova ćerka sve češće traži novac, a kada je saznao da studentski dom nije plaćala, shvatio je da nešto nije u redu. Nakon razgovora sa njom, saznao je kroz šta je prolazila godinama zbog ujaka.

Uzeo je karabin, a suprugu je zamolio da pozove brata od ujaka i kaže da mu se navodno pokvario automobil, te da mu je pomoć potrebna na putu. Kada su se sreli, došlo je do sukoba, a očajni otac je najpre udario šuraka drškom puške, a onda pucao u njega. Potom je pozvao policiji i priznao šta je uradio. Otac je smatrao da je morao da zaštiti svoje dete, te je preuzeo odgovornost za svoje postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading