ALBANAC SA KOSOVA PRETUKAO TRUDNICU PA JOJ ZARIO NOŽ U SRCE! Pre zverskog ubistva njenom mužu poslao eksplicitan snimak - detalji tragedije LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

29.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mlade devojke.

ALBANAC SA KOSOVA PRETUKAO TRUDNICU PA JOJ ZARIO NOŽ U SRCE! Pre zverskog ubistva njenom mužu poslao eksplicitan snimak - detalji tragedije LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: shutterstock

Italijanski mediji su nedavno objavili nove detalje o smrti 27-godišnje Italijanke Vanese Balan, koju je ubio Bujar Fandaj (41), Albanac sa Kosova.

Prema informacijama koje su preneli italijanski mediji, pre nego što je ubio trudnu Vanesu, Fandaj je poslao poruku njenom mužu, Nikoli Skapinelu, u kojoj je bio priložen erotski snimak njega i Vanese, nastao dok su bili zajedno.


Zdravstvene vlasti u Italiji su nedavno obavile obdukciju nad Vanesom, čiji su rezultati otkrili brutalnost zločina. Prema navodima italijanskih vlasti, mlada žena je pre ubistva bila varvarski pretučena od strane Fandaja, a zadobila je dva udarca u grudi pre nego što ju je Fandaj nožem pogodio u srce, probovši vitalni organ. Navodi se da je Fandaj mladu Italijanku ubo čak osam puta nožem dužine 20 centimetara.

Vanesa Balan je ubijena na svom kućnom pragu nakon što je prekinula godinu dana dugu vezu sa Fandajem. Prema izveštajima, Fandaj nije prihvatio raskid veze i počeo je da je progoni, čak i preteći da će je ubiti ako se ne sretnu. Takođe se navodi da je Fandaj želeo da Vanesa napusti svog partnera i ode da živi sa njim.

Pored tragične smrti mlade Italijanke, potvrđeno je da je Vanesa bila trudna u momentu smrti. Nakon obdukcije, planirano je sprovođenje DNK testa kako bi se utvrdio identitet oca deteta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading