NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI GUDELJA! Reprezentativac Srbije OPERISAN! Evo koliko će ODSUSTVOVATI!

Autor:

Sport

10.01.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Sevilje povredio se na utakmici protiv Atletik Bilbaa.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI GUDELJA! Reprezentativac Srbije OPERISAN! Evo koliko će ODSUSTVOVATI!

Foto: star sport

Prema prvim procenama koje su stigle iz FSS oko povrede Nemanje Gudelja, bilo je razloga za opravdani optimizam, što potvrđuje i zvanična procena iz Sevilje posle operacije srpskog reprezentativca, ali i samog fudbalera za Republiku.

Naime, najnovije informacije kažu da prvotimca kluba sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan" očekuje pauza između dva i tri meseca.

Gudelj je imao operativni zahvat nakon naprsnuća spoljnjeg meniskusa levog kolena, koji je doživeo protiv Bilbaa prethodnog četvrtka. Nalazi iz Španije kažu da je uspešnu artroskropiju kolena u Madridu odradio doktor Manuel Lejes.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Ukoliko sve bude prošlo u skladu sa procenama, Nemanja će se na teren vratiti u finišu tekuće sezone i imaće dovoljno vremena da se pripremi za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje čeka Piksijeve "orlove" u Nemačkoj.

Ne treba zaboraviti da je Gudelj veoma važna karika u mašineriji Dragana Stojkovića Piksija, posebno što može da odgovori na dve uloge u defanzivnim zadacima.

Inače, Nemanja Gudelj je u dosadašnjoj karijeri za nacionalni tim upisao 60 mečeva i jednom bio strelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading