KAKAV ŠAMAR ULTRASIMA ROME! Navijači Lacija MAHALI zastavom Srbije ALUDIRAJUĆI na dobro poznatu SCENU!

Autor:

Sport

11.01.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice nebesko-plavih istakli su i zastavu Palestine.

KAKAV ŠAMAR ULTRASIMA ROME! Navijači Lacija MAHALI zastavom Srbije ALUDIRAJUĆI na dobro poznatu SCENU!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Rome

Četvrtfinalne utakmice Kupa Italije obeležio je rimski derbi, a u njemu je Lacio rezultatom 1:0 pobedio Romu golom i na taj način prošao u polufinale.

Gol vredan pobede postigao je Matea Zakanji u okršaju sa najljućim rivalom, iz penala koji je prethodno skrivio osamnaestogodišnji defanzivac Rome na pozajmici iz Juventusa Din Hujisen.

Mladi Holanđanin je u kaznenom prostoru neoprezno po nozi udario argentinskog napadača Lacija Valentína Kasteljanosa, da bi internacionalni arbitar Danijele Orsato posle odgledanog VAR snimka pokazao na "belu tačku". Odgovornost je preuzeo Zakanji i rutinski izveo penal, nadmudrivši Ruija Patrisija koji je otišao u jednu, a lopta u drugu stranu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

navijači Lacija sa zastavom Palestine

Ni ovaj "derbi dela kapitale" nije mogao da prođe bez incidenata na tribinama. Navijači nebesko plavih, brutalno su palili zastave "vučice", dok su se ultrasi Rome revanširali transparentnom na kojem su "lacijale" uporedili sa svinjama.

Fanovi Lacija su isticali zastavu Palestine, a uz nju i srpsku kojom su podsetili na okršaj navijača Crvene zvezde i Rome. Podsetimo, delije su prošle godine otele udarni transparent Romine ultras grupe "fedajn" koja je posle toga prestala i da postoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading