PAVLOVIĆ SE PRIDRUŽUJE VLAHOVIĆU I KOSTIĆU? Srpski štoper mogao bi u Italiju VEĆ U JANUARU!

Autor:

Sport

03.01.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Alegrija, za Pavlovića je zainteresovan i jedan od najvećih trenera današnjice.

PAVLOVIĆ SE PRIDRUŽUJE VLAHOVIĆU I KOSTIĆU? Srpski štoper mogao bi u Italiju VEĆ U JANUARU!

Foto: Profimedia

Strahinja Pavlović

Srpski defanzivac Strahinja Pavlović je napravio pravi potez oblačeći dres Salcburga. Bivši štoper Partizana pokazao je kako ume da se takmiči sa najjačima, i sada je izgleda došlo vreme za nove izazove. 

Kako prenosi italijanski list "Tutomerkato", za potpis Strahinje Pavlovića zainteresovan je posrnuli italijanski velikan, Juventus. 

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Maks Alegri je poznat po svom defanzivnom stilu igre, a "staroj dami"  je neophodno pojačanje u zadnjoj liniji da bi ideja italijanskog stručnjaka sa tri štopera bila moguća.

Trenutno, u Juventusu postoji sedam defanzivaca poziciono, ali uzmimo u obzir ofanzivne karakteristike Aleksa Sandra, te Federika Gatija, kao i godine Dina Huijsena, i razumećemo zašto je Alegriju hitno neophodan jedan samopouzdan štoper koji ume da iznese loptu. 

Upravo ova sigurnost Strahinje Pavlovića na lopti predstavlja jednu od njegovih najvećih prednosti, s obzirom da vrlo lako iz zadnje linije ume da napravi višak kada bi se svojim dugačkim korakom zaleteo kroz vezni red protivnika. 

Ipak, to nije sve. Prema istim izvorima, Pavlovića želi jedan od najvećih trenera današnjice, Žoze Murinjo. Roma se bori na više frontova u ovom trenutku, a s obzirom na Murinjov fizikalni stil igre, sa izraženo čvrstom odbranom, veoma je realno da bi se Pavlović lepo uklopio sa Krisom Smolingom. 

Ostaje da se vidi koliko su tvrdnje italijanskih medija tačne, te da li će srpska kolonija u Italiji nastaviti da raste. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading